Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Dvojitá tvár Meryl Streep: Navonok dáma, v skutočnosti odporná fúria!

Meryl Streep Zobraziť galériu (10)
Meryl Streep

LOS ANGELES – Nie je všetko tak, ako na prvý pohľad vyzerá! Hoci Meryl Streep (62) patrí k najuznávanejším umelkyniam vo svete kinematografie, v súkromí si Oscara za distingvované správanie rozhodne nezaslúži. Susedia a blízke okolie má jej manierov plné zuby. Dokonca už dostala aj nelichotivú prezývku.

Odporná lady! Aj takto zvyknú miestni nazývať svoju prominentnú susedku, ktorej nedávno pribudla do zbierky prestížna cena Filmovej akadémie. V komunikácii s ľuďmi mimo smotánky je totiž Meryl Streep vraj bezočivá a správa sa povýšenecky. Nielenže s nimi nechce mať nič spoločné, no navyše na nich neberie žiadne ohľady.

„Ľudia ju vidia v televízii, ako sa na Oscaroch teší zo svojej trofeje, ale v jednaní s miestnymi má druhú tvár. Ani len nechce poznať vaše meno,“ posťažovala sa obyvateľka mestečka Salisbury, v ktorom známa herečka vlastní honosné sídlo. Priateľskú a vľúdnu ju vraj tamojší spoluobčania ešte nezažili: „Jedného dňa si Meryl prišla svoju dcéru Grace vyzdvihnúť na ihrisko. S ostatnými matkami nechcela ani len prehovoriť,“ vylíčila spôsoby hollywoodskej hviezdy spomínaná žena.

Krv v žilách Meryliným susedom vrela aj v súvislosti s nedávnou prestavbou pred jej pozemkom. „Uzavrela cestu v strede mesta na veľmi dlhý čas. Ľudia sa na ňu hnevali, ale jej to bolo jedno,“ opisuje susedské útrapy rozhorčená Salisburčanka. Ružové to však u filmovej ikony nemá ani poštár: „Poštárovi povedala, že neprijíma žiadnu poštu, ktorá je adresovaná na meno Meryl Streep. Musí tam byť jej súčasné priezvisko – Meryl Gummer.“ Zdá sa teda, že život v blízkosti oscarovej hviezdy medzi idylické zďaleka nepatrí. Za problémovú by však Meryl na prvý pohľad označil zrejme iba málokto.

Tip: Zistite či vysielajú Marel Streep v televíziii. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu