Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Meryl Streep: Erotické scény s Alecom Baldwinom si užíva aj v šesťdesiatke!

Meryl Streep a Alec Baldwin v posteli Zobraziť galériu (5)
Meryl Streep a Alec Baldwin v posteli

NEW YORK – Sebavedomie jej nechýba! Meryl Streep (60) je jedna z mála herečiek, ktoré napriek svojmu pokročilejšiemu veku neváhajú ukázať svoje telo pred kamerou. Erotické scény si užíva rovnako, ako keď mala o tridsať rokov menej!

Sex nie je len pre mladých a krásnych! Vo svojom najnovšom filme to potvrdzuje aj uznávaná americká herečka Meryl Streep. Strihla si v ňom erotickú scénu s o deväť rokov mladším hercom Alecom Baldwinom Ten hrá vo filme It’s Complicated postavu Merylinho exmanžela, ktorý ju opustil pre oveľa mladšiu ženu. Po desiatich rokoch odlúčenia sa stretnú na slávnostnom ukončení štúdia ich syna. V bare si dajú pár drinkov, okolo zrazu cítiť erotické dusno a dvojica sa dopracuje až k vášnivému sexu. A keďže obaja herci v sebe majú poriadnu dávku temperamentu, trúfame si odhadnúť, že výsledok bude naozaj stáť za to!

Meryl Streep vie, že erotické scény herečiek v jej veku nie sú veľmi častým javom. „Áno, je to neobvyklé. Ukazuje to, akí sme zastaralí. Chápete, predsa stále žijeme. Je to o mne a o tebe, zlatko. Je to skutočné,“ rozohnila sa pri obhajobe svojich milostných scén držiteľka dvoch Oscarov. „Celá tá myšlienka, že musíte nejako vyzerať a byť v určitom veku, aby ste mohli prijímať lásku, je smiešna,“ dodáva.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu