Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Sandra Bullock sa vystavila nahá... Aj po 40-tke je kosť!

Sanda Bullock Zobraziť galériu (11)
Sanda Bullock

LOS ANGELES - Americká herečka Sandra Bullock (44) je živým dôkazom toho, že na nahotu vo filme nikdy nie je neskoro. Hoci kvôli šťavnatej scéne musela obetovať hodiny strávené v posilňovni, tvrdá drina rozhodne stála za to - jej telo nikdy nevyzeralo lepšie!

Sandra obnažila svoje zvodné krivky v romantickej komédii s názvom Proposal (Návrh), ktorá bola oficiálne uvedená do kín len tento týždeň. Snímka zaručene poteší predovšetkým zástupcov mužského pokolenia a fanúšikov ženskej krásy. Jej súčasťou je totiž pikantná scéna, v ktorej Sandra v Evinom rúchu opatrne vylieza z kúpeľne a zakrýva si intímne partie. Z ničoho nič však narazí do svojho hereckého partnera - ten je zhodou okolností takisto nahý a nepozorný kvôli pustenému MP3 prehrávaču. Sympatická dvojica skončí v objatí na dlážke a chúlostivá situácia je na svete.

Atraktívna brunetka otvorene priznáva, že nakrúcanie tak náročnej scény sa nezaobišlo bez "drobných" trapasov. V istom okamihu dokonca nechtiac ukázala celému štábu svoje prirodzenie, no na akékoľvek pocity hanby už údajne nemala síl: "Natáčanie bolo divné. Máte prilepené veci na miestach, na ktorých vo všeobecnosti žiadne veci prilepené nemávate. A potom sa tie veci odlepili a na počudovanie nám to bolo jedno, pretože sme boli príliš unavení."

Sandrina príprava na premiéru odhalených kriviek spočívala predovšetkým vo vyformovaní postavy. Okamžite po prečítaní scenára si totiž všetko predstavila v hlave a padlo skalopevné rozhodnutie - odmietala prísť na pľac dovtedy, kým z jej tela bez šiat nevyžaroval skutočný sexepíl. Musíme uznať, že vynaložené úsilie prinieslo šťavnaté ovocie.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu