Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Modelka z Playboya: Jej spálené telo našli v smetiaku!

Sestra Pauly Sladewski žiada ľudí o pomoc Zobraziť galériu (2)
Sestra Pauly Sladewski žiada ľudí o pomoc (Zdroj: SITA)

MIAMI - To je ale strašný koniec! Obdarenú modelku Paulu Sladewski († 26), ktorú už niekoľko dní hľadala polícia, konečne našli! Testy potvrdili, že spálená mŕtvola z miamského smetného koša naozaj patrila mladej krásavici.

A je to potvrdené! Spálené telo nájdené v kontajneri v Miami patrí Playboy modelke Paule Sladewski. Kedysi krásna mladá žena bolo natoľko zohavená, že ju nebolo možné vôbec identifikovať. Trvalo dva dni, kým policajti porovnali zubárskych záznamov a mohli s určitosťou potvrdiť identitu mŕtvoly. Výsledok bol pre jej rodinu šokujúci – v smetiaku naozaj našli ich dcéru! „Modlili sme sa, aby to nebola ona. Je to naozaj ťažké. Nevedel som, že môžem vyplakať toľko sĺz“, zdôveril sa jej nevlastný otec.

Paula sa v nedeľu v skorých ranných hodinách pohádala so svojím priateľom Kevinom Klymom v bare a od vtedy ju už nikto nevidel. Modelka a striptérka z Los Angeles bola v Miami na dovolenke so svojím milencom. Ten momentálne patrí do okruhu podozrivých. Ich vzťah bol totiž plný scén ako z filmu. Pri jednej z nich ho dokonca Paula udrela fľašou do hlavy a musela ju odviesť polícia. Žeby sa nahneval až natoľko, že ju zavraždil? Možné to je, on však bráni svoju nevinu, ako len vie. Údajne sa už zúčastnil aj pozorovania na detektore lži, jeho výsledky sa však verejnosť zatiaľ nedozvedela!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu