Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tvrdá wrestlerka v bikinách: Toto sexi telo vás zloží na lopatky!

Stacy Keibler v bikinách Zobraziť galériu (4)
Stacy Keibler v bikinách

MIAMI - Na prvý pohľad nežná kráska, v skutočnosti dračica v ringu! Hoci Stacy Keibler (30) kariéru profesionálneho wrestlingu zavesila na klinec, s mužmi okolo seba zametá jedna radosť. S takýmito hriešne zvodnými krivkami sa tomu vonkoncom nemožno čudovať!

Podľahli dovolenkovému ošiaľu! Známe tváre zo sveta šoubiznisu od Vianoc trávia voľný čas dvojakým spôsobom - luxusnou lyžovačkou alebo vylihovaním na piesočnatých plážach. Ku kráskam, ktoré pred horským slnkom uprednostnili to prímorské, sa túto sezónu zaradila aj Stacy Keibler. Vďaka jej vyšportovanej figúre v ružových bikinách tak na miamskej pláži už od Silvestra mužom padajú sánky a ženy zelenejú závisťou!

Ploché bruško, pekne tvarované stehná a jemne vyrysované svaly ramien - to všetko sa v kombinácii so zlatistou pokožkou a blond hrivou razom stalo obrovským lákadlom aj pre sliediacich paparazzov. Tí však na pikantné zábery hore bez čakali márne! Stacy si totiž svoju cudnosť stráži ako oko v hlave, dôkazom čoho je aj fakt, že už dvakrát odmietla lukratívnu ponuku pózovať nahá pre pánsky magazín Playboy.

Rodáčka z Baltimoru bola na šoubiznis predurčená už od detstva, kedy sa naplno venovala baletu, jazzovému tancu aj stepovaniu. Umenie pohybu najviac zúžitkovala v americkej variácii súťaže Let' dance, kde sa so svojím tanečným partnerom umiestnila na bronzovej priečke. Všestranne talentovaná blondínka sa v súčasnosti venuje najmä modelingu, občas ju však možno zahliadnuť aj v menších rolách televíznych seriálov.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu