Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sporo odetá Kim Kardashian: Chudšie telo jej vynáša milióny!

Sexi Kim Kardashian propaguje nový parfum Zobraziť galériu (9)
Sexi Kim Kardashian propaguje nový parfum

LOS ANGELES - Zhodila pár kíl, vyformovala si postavu a teraz na štíhlejšom imidži pekne ryžuje! Reč nie je o nikom inom, ako o hollywoodskej kráske s obchodným duchom, Kim Kardashian (29). Obálky magazínov, šťavnaté reklamy, či dokonca nový parfum - táto polonahá sexica sa pretŕča naozaj všade!

S novými krivkami vyvolala hotový ošiaľ! Maratón vo vystavovaní o poznanie ľahšej figúry odštartoval u televíznej hviezdy ešte v novembri minulého roka. Kim totiž vtedy natáčala reklamu na prípravky na chudnutie, ktorým sa upísala v lukratívnom kontrakte a ktorým tiež údajne vďačí za vylepšenú postavu. Fotku z nakrúcania si vo svojom internetovom profile uverejnila síce sama, no úbytok na hmotnosti bol na prvý pohľad taký výrazný, že jej nikto neveril. Podľa fanúšikov sa totiž len chválila cudzím perím - obvinili ju z fotomontáže!

Výsledné video uzrelo svetlo sveta iba nedávno, zábery však jednoznačne dokazujú, že vtedajšia kontroverzná fotografia sa od skutočnosti až tak veľmi nelíšila. Kim sa totiž v tých istých bikinách prechádza popri bazéne a aj z profilu má naozaj dokonalo ploché bruško.





Keďže tmavovláska s arménskymi koreňmi vie, že železo sa kuje za horúca, momentálne sa odhaľuje pri každej príležitosti. V závere roka príjemne prekvapil jej reklamný spot na šalát známej siete rýchleho občerstvenia - chrumkavo v ňom nevyzeralo len ovocie s orechmi, ale najmä jej zvodné tvary v sexi bielizni. Tie predviedla už aj v novom roku v dvojdielnych plavkách. Určené sú hlavne čitateľom magazínu OK!, ktorým Kim na obálke sľubuje svoj diétny program a vlastné grify na chudnutie.

Sporo odetá Kim Kardashian:
Zobraziť galériu (9)

Ako herecká diva v spodnej bielizni a huňatom kožúšku si sediac na obruči zapózovala aj v ďalšej reklamnej kampani. Kim totiž usúdila, že od svojich kamarátok v Hollywoode nie je o nič horšia a vo svete parfumov sa bez problémov uživí aj vôňa vyrobená pod jej menom. Zdá sa teda, že Kim sa so svojimi vysnívanými krivkami pustila do naozaj tvrdého biznisu. Ktovie však, či jej motivácia vydrží aj po prípadnej prvej vlne jo-jo efektu.

Sporo odetá Kim Kardashian:
Zobraziť galériu (9)
 




Ktoré ženy sú krásne? Všetky! Presvedčte sa tu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu