Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kim, to je úbohé! Takéto chudé telo v bikinách rozhodne nemáš!

Vylepšená Kim Kardashian v bikinách a v skutočnosti Zobraziť galériu (11)
Vylepšená Kim Kardashian v bikinách a v skutočnosti

LOS ANGELES - Koho chce oklamať?! Televízna hviezda Kim Kardashian (29) sa obalila hrošou kožou a neštíti sa už ničoho - na internete zverejnila fotku, ktorou pripomína dokonalé Dievča leta s postavičkou na zahryznutie. Jej skutočné agentúrne zábery však dokazujú, že realita je úplne iná!

Kim svoju novú, o poznanie štíhlejšiu figúru, ukázala fanúšikom prostredníctvom spoločenskej siete Twitter. Úplne ploché bruško s rysujúcimi sa "tehličkami", užšie boky a tenšie nohy majú byť dôkazom, že prípravky na chudnutie Quick Trim, ktoré pravidelne užíva, naozaj fungujú. A hoci Správa pre potraviny a lieky v Amerike dala tabletkám červenú, tmavovláska je šťastím bez seba: "Konečne cítim, že som dosiahla svoj cieľ!"

Kim, to je úbohé!
Zobraziť galériu (11)

Aj keď Kim v ružovo-bielych bikinách a s dozlatista opálenou pokožkou vyzerá neuveriteľne zvodne, väčšina jej priaznivcov sa zhoduje, že tentoraz sa chváli cudzím perím. Fotografia totiž pôsobí nielen ako retuš, ale dokonca ako fotomontáž. Množstvo užívateľov v internetových diskusiách zastáva názor, že Kimina hlava bola jednoducho "prilepená" k vyretušovanému telu modelky.

O tom, že hollywoodska krásavica nijako výrazne neschudla, svedčia aj jej zábery vyhotované len o dva dni skôr ako tie v plavkách. S prirodzeným tónom pleti a s objemom na správnych miestach sa v bielo-čiernych korzetových šatách ukázala na narodeninovej oslave čokoládového rappera Diddyho. Ak teda Kim verí v zázraky, toto je rozhodne jeden z tých, ktoré sa v jej prípade nikdy neudejú.

Kim, to je úbohé!
Zobraziť galériu (11)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu