Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hollywoodska sexica Kim Kardashian: Podozrivá z vraždy!

Podozrivá Kim Kardashian Zobraziť galériu (14)
Podozrivá Kim Kardashian

LOS ANGELES - Zaplietla sa so zákonom! Miláčik vyššej spoločnosti a americká šoubiznisová hviezda, Kim Kardashian (29), možno poputuje do väzenia. Za mreže ju chcú poslať vyšetrovatelia newyorskej polície, ktorí sa jej snažia "prišiť" úkladnú vraždu!

Dramatický scenár, kde Kim vystupuje ako potenciálna vrahyňa, našťastie pre ňu, nemá s realitou vôbec nič spoločné. Ide totiž "len" o jej herecký debut na malej obrazovke - ako neodolateľná femme fatale sa objavila v seriáli C.S.I.: Kriminálka New York. Premiéru časti s názvom Second Chances odvysielala uprostred týždňa americká televízia, pričom prvé reakcie sa dostavili takmer okamžite. Fanúšikovia sa v názoroch na Kimin herecký výkon podľa očakávaní rozdelili na dva tábory - jedni tvrdia, že to bolo mizerné, iným sa ako herečka nezdala "až taká zlá".

Atraktívna tmavovláska sa v kriminálke zhostila úlohy Debbie Fallon, snúbenice muzikanta obvineného z vraždy. Vývoj situácie a pribúdajúce dôkazy však tieň podozrenia postupne vrhajú práve na ňu. No hoci jej prvá postava nepatrí medzi tie kladné, natáčanie si vraj skutočne užívala: "Je úžasné byť uprostred vyšetrovania a naozaj sa zapliesť do takého šialeného zločinu. Každý je tu vážne milý. Ale som veľmi prekvapená, že C.S.I.: Kriminálka New York sa nakrúca v Los Angeles. Bola som taká nadšená, že pôjdem do New Yorku na malú dovolenku..."  To nič Kim, veď ani tvoja kamoška Paris Hilton nevedela, aké je hlavné mesto Anglicka. Hlavne, že si rozumiete...





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu