Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Rihanna: Sporo odetá kráska z budúcnosti!

Dráždivá Rihanna vo futuristickom outfite Zobraziť galériu (9)
Dráždivá Rihanna vo futuristickom outfite

ABU DHABI - Futuristické legíny a kučeravé číro! Fanúšikom nezostala nič dlžná! 21- ročná popová diva odložila divoké silvestrovské žúry bokom a do nového roka vstúpila s mikrofónom v ruke. Nadčasová, inšpiratívna, s novou variáciou účesu... Stelesnený sexepíl má aj v roku 2010 meno Rihanna!

Zatiaľ čo ostatné celebrity z brandže vítali Nový rok v Karibiku či Las Vegas, ona tvrdo makala na pódiu! Čokoládová kráska si na prelome rokov vyrazila do exotických Spojených Arabských Emirátov, kde rozvášnila viac ako desaťtisíc nadšencov svojej hudby. Neboli to však len jej najznámejšie hity, vďaka ktorým priviedla publikom do varu!

Dráždivý korzet s hlbokým výstrihom a s výraznými vypchávkami na ramenách tvoria spolu so sieťovanými pančuchami v Rihanninom šatníku takpovediac povinnú výbavu. Horúcou novinkou však tentoraz boli čierne legíny s vysokým pásom a lesklým opaskom, ktoré zboku tvorili len tenké pásiky. Speváčka tak doslova vyšla s kožou na trh a odhalila skutočný tvar svojich silnejších stehien. Celkovým futuristickým imidžom však vyzerala úchvatne!

Počas dvojhodinovej hudobnej šou zazneli z jej úst notoricky známe songy ako SOS, Don't Stop The Music, Hate That I Love You či Umbrella. Tesne pred polnocou Rihanna spolu s fanúšikmi odpočítavala posledné sekundy starého roka, až pokým oblohu nerozžiarili farebné záblesky ohňostroja.

A čo by chcela Barbadoská rodáčka v tomto roku na sebe vylepšiť? "Chcela by som prestať nakupovať a všade meškať, začať sa zobúdzať zavčasu a podobné veci. Rada by som tiež častejšie navštevovala mamu a starých rodičov," prezradila svoje novoročné predsavzatia v nedávnom rozhovore.







Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu