Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vzrušujúca Jennifer Lopez: So starým rokom sa rozlúčila erotickým vystúpením!

Jennifer Lopez Zobraziť galériu (5)
Jennifer Lopez (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Erotické pohyby, vzrušujúci tanec a predvádzanie sexi kriviek! Speváčka Jennifer Lopez (40) pripravila svojim fanúšikom ten najkrajší koniec roka. Odela svoju schudnutú postavičku do priliehavej kombinézy posiatej diamantmi a predviedla šou, na ktorú sa len tak nezabudne!

To bol zážitok! Ani nepríjemné počasie a dážď neodradili fanúšikov Jennifer Lopez od návštevy jej strhujúceho vystúpenia priamo na Times Square v New Yorku. A J. Lo sa posledný deň roku predviedla v tej najlepšej forme! Svoje vzrušujúce tvary zahalila do hnedého overalu posiateho diamantmi, ktorý jej obťahoval každú krivku a pod svetlami sa zdal byť dokonca priesvitný. Herečka a speváčka sa zrejme na toto vystúpenie dlho pripravovala, jej postave sa totiž nedalo nič vyčítať – a ukázala ju naozaj detailne. Svoj outfit doplnila štýlová Jennifer trblietavými kotníkovými čižmičkami, nespútanou hrivou a výrazným mejkapom.

Na hviezdu s latinskoamerickými koreňmi sa prišlo pozrieť na Times Square vyše 750 000 ľudí a milióny ďalších si mohli jej šou vychutnať v pohodlí vlastnej obývačky vďaka televíznym obrazovkám. Ona sama sa na Silvestra ocitla na Times Square po prvý krát – a to napriek tomu, že v New Yorku vyrastala. Svoje vystúpenie zakončila víťazným výkrikom: „Nemysleli ste si, že to zvládnem aj v daždi, však?“ Podarilo sa jej to na jednotku s hviezdičkou a z jej erotických pohybov, ktoré na javisku predviedla, môžeme predpokladať, že jej manžela Marca Anthonyho čakala doma poriadne horúca noc!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu