Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Hrozivo vyziabnutá Miranda Kerr: Trčia jej všetky kosti!

Hrozivo vyziabnutá Miranda Kerr Zobraziť galériu (13)
Hrozivo vyziabnutá Miranda Kerr

ST. BARTS - Zostal z nej už iba tieň! Jedna z najznámejších tvárí predvádzajúcich šteklivé súpravičky značky Victoria's Secret sa začína podobať na vyhladovanú anorektičku. Miranda Kerr (26) tak drasticky schudla, že v bikinách jej voľným okom spočítate všetky stavce!

Svetoznáma modelka svoju šokujúco vychudnutú postavu predviedla na luxusnej jachte v blízkosti ostrova Saint Barthélemy, kam sa vybrala spolu so svojím partnerom Orlandom Bloomom. Telo, ktorým ešte pred pár mesiacmi pripomínala bohyňu sexepílu, dnes v radoch jej obdivovateľov vzbudzuje doslova hrôzu - namiesto prirodzene štíhlych tvarov totiž Miranda v dvojdielnych plavkách pretŕčala figúru v štýle "kosť a koža"!

Austrálska rodáčka viditeľným úbytkom hmotnosti prekvapila už na tohtoročnej módnej šou Victoria's Secret. Spolu s kolegyňou Marisou Miller rozpútala vášnivé diskusie o tom, či aj anjelov predvádzajúcich spodnú bielizeň čochvíľa bude svet poznať už len ako vycivené vešiaky na šaty zbožňované Karlom Lagerfeldom. Bohužiaľ, Miranda si kritiku fanúšikov a médií k srdcu nezobrala, práve naopak. Chudla ďalej!

K Orlandovi a jeho extrémne štíhlej priateľke sa na dovolenke v Karibiku pridal aj anglický herec Jason Statham a ruský miliardár Roman Abramovich. Oboch džentlmenov sprevádzali ich súčasné partnerky, ktoré na rozdiel od Mirandy majú v bikinách čo ukázať.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu