Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

O zúboženú Pamelu nie je záujem... Predáva sa fotkami spred 6 rokov!

Pamela Anderson Zobraziť galériu (11)
Pamela Anderson

LOS ANGELES - Tá ale dopadla! Hoci má sexbomba 90. rokov len krátko po štyridsiatke, jej strhaná a zvráskavená tvár je na reklamnom trhu zrejme definitívne odpísaná. Pamela Anderson (42) naháňa kšefty už len niekoľkoročnými fotkami - a aj tie sú, samozrejme, poriadne vyretušované!

Krásna a sexi ako za mladých čias! Tak sa silikónová barbie pretŕča na zbrusu novom plagáte k celovečernej rozprávke Aladdin, ktorej dokončenie je plánované na rok 2010. Pamela sa v nej ušla postava The Genie a na reklamnom posteri je umiestnená rovno v strede. Jej podobizeň so zmyselným pohľadom má však v tomto prípade od pravdy na míle ďaleko!

O zúboženú Pamelu nie
Zobraziť galériu (11)

Tvorcovia reklamy k animovanej snímke totiž siahli po fotografii z inej kampane, ktorá pochádza až z roku 2003. Tá zachytáva Pamelu ako zanietenú ochranárku zvierat - v bielizni z kapustných listov vystavuje kypré vnady pre organizáciu PETA. Profesionálom zo štábu pripravujúceho Aladdina však takýto krok zazlievať naozaj nemožno. Hviezda seriálu Pobrežná hliadka totiž o svoju vizáž príliš nedbá a po meste sa premáva s takým imidžom, akoby práve vyliezla zo sprchy!

O zúboženú Pamelu nie
Zobraziť galériu (11)

Dôkazom sú zábery, ktoré sa paparazzom podarilo uloviť tento týždeň v Malibu. Pamela sa na nákupy vybrala strapatá, takmer bez mejkapu a v šatách, ktoré pripomínali obtočený uterák. Ktovie, ako dlho vyžitej blondínke ešte potrvá, kým svojmu telu začne venovať patričnú starostlivosť. Alebo len čaká na okamih, kedy zostane úplne bez práce?

O zúboženú Pamelu nie
Zobraziť galériu (11)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu