Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Zadĺžená Pamela: Na staré kolená sa vrátila k červeným plavkám!

Pamela Anderson v červených plavkách Zobraziť galériu (11)
Pamela Anderson v červených plavkách

MIAMI - Nevstúpiš dvakrát do tej istej rieky! Toto porekadlo pre hviezdu seriálu Baywatch zjavne neplatí. Všetci návštevníci istej módnej show v Miami Beach si mohli totiž na vlastné oči pripomenúť, ako sa Pamela Anderson (42) stala jednou z najznámejších sexbomb 90. rokov.

Keď vstúpila na mólo posledná modelka prehliadky módnej línie A*MUSE by Richie Rich, schovávala sa za maskou. V tej chvíli asi len málokto veril, že by sa na móle naozaj objavila „ozajstná“ Pamela. Keď však ukázala svoju tvár, mnohí hostia sa asi cítili akoby mali déjà-vu. Naozaj pred nimi stála najsexi herečka z Pobrežnej hliadky. Hoci jej pribudlo pár vrások – a zrejme aj plastických operácii – Pamela nevyzerala najhoršie. Jej dekolt tentoraz nezdobili len pekne tvarované prsia, ale aj poriadny šperk. Okolo nôh mala zas omotanú policajnú pásku.

Matka dvoch detí začala spolupracovať so spomínanou módnou líniou ešte začiatkom roka. Richie Rich totiž vytvoril k životnému prostrediu priateľskú líniu, pri ktorej nevyužíva kožu ani kožušinu. Zrejme tým si získal srdce zaprisahanej vegetariánky a bojovníčky za práva zvierat, Pamely. „Oblečenie nosím naozaj nerada. Radšej by som chodila nahá. Ale Richieho modely milujem, a tak som súhlasila so spoluprácou,“ povedala na margo ich spolupráce.

Celé jej vystupovanie má však ešte jednu možnú príčinu. Peroxidová kráska sa totiž údajne ocitla až po uši v dlhoch! Za renováciu svojho obydlia (kde inde ako v Malibu?) údajne dlhuje rôznym konštrukčným firmám vyše milióna dolárov. V takej situácii herečka asi nie je v „kšeftoch“ veľmi prieberčivá, a preto neváhala zo sejfu vytiahnuť svoje legendárne červené plavky.

Pamela Anderson v roku 1996 a na stredajšej módnej prehliadke

Zadĺžená Pamela: Na staré
Zobraziť galériu (11)
 
Zadĺžená Pamela: Na staré
Zobraziť galériu (11)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu