Utorok11. jún 2024, meniny má Jesika, zajtra Zlatko

Hemingwayova pravnučka s odhaleným prsníkom: Na Ernesta nemyslí!

Dree Hemingway Zobraziť galériu (5)
Dree Hemingway

LOS ANGELES - Za slávnou rodinou vôbec nezaostáva! Americká kráska Dree Hemingway, ktorá priezvisko zdedila po svojom pradedovi a slávnom spisovateľovi Ernestovi, si vo veku 21 rokov vydobýja vlastné miestečko v šoubiznise. Na začiatok sa ukázala hore bez!

Hoci vychádzajúca modelingová hviezda je pôvodom z veľmi známej americkej vetvy, na úspechy predchádzajúcej generácie takpovediac kašle. Krásu a fotogenickosť, ktorú získala po svojej matke a herečke Mariel, sa totiž rozhodla využiť po svojom. Na vlastnej ceste za žiarou reflektorov najprv tvrdo drela ako baletná tanečnica, no neskôr svoju mladosť zasvätila  prehliadkovým mólam.

Dree svoje útle krivky nedávno predviedla na šťavnatom fotení pre magazín V. Nadšencov ženského sexepílu už na prvý pohľad upúta dlhou blond hrivou a prirodzene štíhlou, pevnou figúrou, aká je typická pre baletky. Najatraktívnejším záberom pre mužskú časť čitateľskej verejnosti je rozhodne portrét s rozopnutou košeľou a chýbajúcou podprsenkou. Detailom na obnažený prsník dala mladá modelka všetkým na známosť, že rozhodne nepatrí medzi ostýchavé dievčatá.

V rozhovore pre spomínaný časopis sa Dree priznala, že na pradeda Ernesta si sotva niekedy spomenie. V skutočnosti ani neprečítala celú jeho tvorbu, pretože na ňu pôsobí dosť depresívne. Na prekvapenie mnohých, viac ako hodnotnými novelami na ňu Hemingway zapôsobil zovňajškom: "Ernest nie je niekto, na koho by som často myslela. Ale aj tak chcem povedať, že skvele vyzeral. On mal ten šelmovitý výzor medveďa, som z toho paf. Malá šelma prejde dlhú cestu." Uvidíme, akú cestu sa podarí prejsť mladej šelme s ohňom v krvi, Dree - fyzické predpoklady na svetový úspech sa jej odoprieť nedajú.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu