Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Heidi Klum len v čokoláde: Maškrta na zahryznutie!

Heidi Klum Zobraziť galériu (10)
Heidi Klum

LONDÝN - Ani vysoké štádium tehotenstva Heidi Klum (36) nezabránilo odfotiť sexi akty! Bez ostychu zhodila aj posledný kúsok oblečenia a zahalila sa len do sladkej vláčnej čokolády. A o tom, že výsledok je viac ako delikátny nemusíte vôbec pochybovať!

Nafotiť „čokoládové akty“ a priblížiť sa farbou pokožky k manželovi Sealovi bol nápad samotnej Heidi. Po fotografovaní klasických záberov jej priateľ Rankin navrhol, aby spravili aj zopár do pripravovanej knihy. Supermodelke nebolo treba dvakrát hovoriť a sama prišla s návrhom: „Hrozne rada by som bola pokrytá čokoládou.“

Nie je totiž tajomstvom, že práve čokoláda patrí medzi Heidine obľúbené maškrty. A tak člen tímu produkcie zabehol do obchodu a nakúpil asi osem balení tekutej čokolády. „Všetko to na mňa nastriekali a urobili sme fotky. Bolo to celé veľmi chutné...najmä keď ste tehotná,“ usmieva sa Heidi. Dnes už môže na tehotné bruško len spomínať. Pred tromi týždňami sa jej narodilo dievčatko menom Lou Sulolu Samuel.

O tom, či ju na fotení sprevádzal aj Seal, ktorý by z nej prípadne mohol čokoládu zlízať, nepadlo ani slovo. Je však viac ako isté, že sexi fotografie predaju knihy Rankin’s Heidilicious pomôžu.

Viac o tehotenstve Heidi Klum nájdete tu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu