Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jandová prekvapila Daru: Nervózny telefonát kvôli milencovi!

Dara Rolins a Marta Jandová Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins a Marta Jandová

BRATISLAVA – Kamarátky alebo sokyne?! Nedávno médiami prebehla správa, že porotkyňa Česko Slovenskej SuperStar Dara Rolins (36) prežila románik so súčasným milencom Marty Jandovej (35) - Viktorom Mrázom (43). Pre topky.sk pop diva priznala, že jej kolegyňa zo speváckej šou ihneď po prevalení tejto aférky volala.

Plavovlasá speváčka Dara Rolins nedávno vyvolala poriadny rozruch. Dôvodom bolo priznanie, že mala v minulosti intímny pomer so súčasným partnerom českej rockovej dračice Marty Jandovej - Viktorom Mrázom. Celá kauza je o to zamotanejšia, že práve tomuto mužovi v súčasnosti krachuje manželstvo s herečkou Mahulenou Bočanovou. Dôvodom je práve Jandová.

Zaujímavé tiež je, že v momente, ako sa prevalil Darin dávny románik s Martiným aktuálnym milencom, kontaktovala slovenskú pop divu Jandová. Zisťovala, či spolu naozaj niečo mali.  „Volala mi Marta a ja som jej na rovinu povedala: „Martuška, vieš ako to je, ja ti klamať nebudem“. Ona mi iba odvetila: „Ja viem“. Dokonca mi povedala, že vzťah s Viktorom aj priznala médiám,“ priblížila nám detaily rozhovoru Dara.

Rolins sa o svojom dávnom pomere k Mrázovi vyjadrila pre topky.sk nasledovne: „Nemala som žiaden vzťah s Viktorom. Mali sme medzi sebou len aférku, ktorá však nestojí za reč. Nechcem však, aby si Viktor myslel, že sa za to hanbím. Občas sa každému stane, že sa niečo také pritrafí. Je to stará záležitosť. Boli sme vtedy obaja slobodní a mladí. Každý tvrdí, že šoubiznis je prehnitý. Takéto veci sa však nedejú iba v tejto oblasti, ale všade.“

Ako nám ďalej Dara povedala, oveľa viac, než takáto nezmyselná aféra, ju trápia iné veci. Čo jej leží na srdci? Dozviete sa už zajtra na topkách!

 

 

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu