Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rolins: V posteli s Jandovej milencom!

Dara Rolins a Marta Jandová Zobraziť galériu (7)
Dara Rolins a Marta Jandová

BRATISLAVA – Spali s tým istým mužom! Speváčky a porotkyne Česko Slovenskej Superstar Dara Rolins (36) a Marta Jandová (35) toho majú spoločného viac, akoby sa na prvý pohľad zdalo.

Nedávno vyšlo najavo, že slovenská pop diva Dara Rolins spala s manželom českej moderátorky Mahuleny Bočanovej (42). Ide o toho istého muža, s ktorým teraz chodí rockerka Marta Jandová. Reč je o podnikateľovi Viktorovi Mrázovi (43). Ako sa zdá, tento muž má slabosť pre známe, pekné a úspešné ženy.

České média priniesli informáciu, že Dara mala s týmto Jandovej súčasným milencom pomer ešte v dobe, kedy sa on vo vodách českého šoubiznisu len začal pohybovať. Rolins sa vtedy rozišla s českým hereckým playboyom Sagvanom Tofim. Urobila tak vraj preto, že zistila, že jej zahýba. Chodil totiž naraz s ňou a aj jej kamarátkou - modelkou Simonou Krainovou. 

Rolins si vtedy liečila srdce práve u Viktora Mráza, ktorý mal vlastnícky podiel v jednom z najlepšie prosperujúcich hudobných vydavateľstiev v Čechách. Ich románik však netrval dlho.

Topky.sk v súvislosti s touto kauzou oslovili slovenskú plavovlásku. Zisťovali sme, ako to naozaj bolo. „Nemala som žiaden vzťah s Viktorom. Mali sme medzi sebou len aférku, ktorá však nestojí za reč. Nechcem však, aby si Viktor myslel, že sa za to hanbím. Občas sa každému stane, že sa niečo také pritrafí. Je to stará záležitosť. Boli sme vtedy obaja slobodní a mladí. Každý tvrdí, že šoubiznis je prehnitý. Takéto veci sa však nedejú iba v šoubiznise, ale všade...,“ otvorene nám povedala Dara a výstižne dodala: „A s kým sa vyspím, je len moja vec.“

Po slovenskej speváčke podnikateľ chodil aj s českou interpretkou Annou K. (pozn. red. vlastným menom Lucianna Krecarová). Po  nej si zobral za manželku moderátorku Mahulenu Bočanovú. Po 8. rokoch je však momentálne ich manželstvo v troskách. Jedným z dôvodov je vzťah s Martou Jandovou, s ktorou sa dal dokopy v lete tohto roka.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu