Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Rolins telo na telo s iným chlapom: Dara, toto nie je Homola!

Dara Rolins s neznámym chlapom. Homola Zobraziť galériu (13)
Dara Rolins s neznámym chlapom. Homola

BRATISLAVA - Našla si náhradu za milenca?! Speváčka a porotkyňa Česko Slovenskej SuperStar Dara Rolins (36) sa v nedeľu v bratislavskom exkluzívnom klube poriadne odviazala! Lepila sa na neznámeho muža, ktorý sa podobal na jej partnera Matěja Homolu (36)!

Šantila, tancovala a popíjala! Takto vyzeral večer Dary Rolins, ktorá sa v nedeľu v spoločnosti finalistov Česko Slovenskej SuperStar poriadne odviazala.

Topky.sk ju prichytili aj pri tom, ako telo na telo tancuje s neznámym chlapom, ktorý sa ponášal na Darinho partnera a otca jej prvorodenej dcérky - Matěja Homolu. Podobné črty tváre, štíhly a vysoký. Dokonca obaja pôsobia ako rebeli. Dotyky holohlavého muža jej vôbec neprekážali. Skôr naopak. Dokonca mu ich opätovala.

Zistili sme, že neznámy muž je tanečník a volá sa Martin. Oslovili sme preto speváčku, ktorá nám naše informácie potvrdila. Dokonca netajila, že sa takto zabáva vždy, keď môže. „Zrejme myslíte môjho gay kamaráta a tanečníka Martina. Tak s tým tancujem vždy a všade, keď sa ozve hudba,“ s úsmevom prezradila blondínka.

Na otázku, či nechcela takýmto prítulným tancovaním trocha podpichnúť svojho partnera Homolu, odvetila: „Matěja podpichovať nemusím. Zabávať sa s kamarátmi máme obaja povolené. Pravda, hlava dnes pobolieva nás všetkých, ale vyhodiť si raz za čas z kopýtka, je povinnosť.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu