Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Swayzeho žena Lisa Niemi: Prvá spoveď od jeho smrti!

Lisa Niemi Zobraziť galériu (10)
Lisa Niemi

LONG BEACH - Žiaľ, bolesť, ale aj obrovská láska a iskra nádeje! V takom duchu sa niesli slová Lisy Niemi (53), ktorá po prvýkrát od smrti svojho manžela a tanečnej legendy Patricka Swayzeho (†57) verejne prehovorila. Úprimnou spoveďou a obnažením duše nejedného fanúšika dojala k slzám!

Čerstvá vdova sa odhodlala verejne vystúpiť na utorkovej besede s názvom Grief, Healing and Resilience (Smútok, uzdravovanie, vyrovnanie sa), ktorá tvorila súčasť Ženskej konferencie 2009. Pri okrúhlom stole spolu s Elizabeth Edwards, Susan Saint James (obe stratili svoje deti pri nehode) a moderátorkou Mariou Shriver otvorila svoje srdce. Symbolicky tak urobila presne šesť týždňov po tom, čo jej životná láska naposledy vydýchla a navždy opustila tento svet.

Lisa otvorene priznala, že hoci na prípravu Patrickovho odchodu mala celých 22 mesiacov, jeho smrť ju zasiahla neuveriteľne hlboko a smútok cítila každou jednou bunkou svojho tela.
V ťažkej situácii však hneď od začiatku nezostala sama a dokázala ju zvládnuť aj vďaka svojim kamarátkam: "Mám zopár priateliek, ktoré sú jednoducho úžasné. Sú tu pre mňa 24 hodín denne 7 dní v týždni. Je im jedno, či sú dve hodiny v noci, môžem im zavolať kedykoľvek."

Aj keď Lisa svojmu manželovi v posledných mesiacoch hovorila, že ho ľúbi, niekoľkokrát denne, predsa len existuje niečo, čo doteraz ľutuje: "Strávila som s ním dve tretiny života... Ľutujem len to, že som mu dosť nehovorila "Milujem ťa" počas celých 34 rokov." Za ich naplnený vzťah bude však navždy vďačná a časť nej verí, že raz sa opäť stretnú.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu