Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Škandalózne FOTO: Zbedačený Patrick Swayze na smrteľnej posteli!

Legendárny Patrick Swayze na sklonku života plešatý a vyziabnutý prehráva boj s rakovinou. Zobraziť galériu (9)
Legendárny Patrick Swayze na sklonku života plešatý a vyziabnutý prehráva boj s rakovinou.

LOS ANGELES – Toto nikto nečakal! O Lise Niemi (56) je známe, že po boku ťažko chorého Patricka Swayzeho verne stála, až kým 14. septembra 2009 nepodľahol zákernej rakovine pankreasu. Jeho smrť zrejme nikdy neprebolí, no vdova sa už podujala na odvážny krok. Zverejnila fotku nebohého manžela v zúboženom stave.

Kráča po tenkom ľade! Lisa Niemi praktický doopatrovala svoju zákonnú polovičku, ktorú roky sužovala ťažká choroba. Odvtedy už uplynuli tri roky a blondínka sa opäť začlenila do spoločnosti vrátane ľúbostného života – našla si novú lásku. Na pamiatku dlhoročného partnera však napísala memoáre, ktoré uzreli svetlo sveta v knižnej podobe. Fanúšikov fešáka z Hriešneho tanca ale zrejme poriadne šokujú.

Kniha s názvom Worth Fighting For opisuje boj s rakovinou z Lisinho pohľadu od momentu, kedy lekári oznámili nepriaznivú diagnózu. Stránky obsahujú aj niekoľko fotografií vrátane tej, o ktorej by si filmoví fajnšmejkri nikdy nemysleli, že prenikne na verejnosť. Kontroverzný záber totiž zachytáva herca v terminálnom štádiu po náročnej chemoterapii ako chudý, vysilený a bez vlasov oddychuje v posteli s kocúrom.

Lisa v televíznom interview priznala, že rozhodnutie, či fotografiu zverejniť alebo nie, pre ňu predstavoval ťažký vnútorný zápas. Sama totiž nevedela, či by nebohý Patrick s niečím takým súhlasil. Zvýšenie predajnosti knihy však zrejme nakoniec zavážilo najviac. Na obranu vdovy treba len podotknúť, že o manželovi píše so všetkou úctou: „Do boja s chorobou vniesol pokojné odhodlanie a povznášajúci sa postoj.“ Škoda, že týmto hodnotám po jeho smrti Lisa nezostala verná a hercovu pamiatku tak trochu poškvrnila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu