Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vdova po Patrickovi Swayzem: Psychicky sa zrútila!

Lisa Niemi a Patrick Swayze Zobraziť galériu (8)
Lisa Niemi a Patrick Swayze

SANTA FE - Lisa Niemi (52), vdova po nebohom Patrickovi Swayzem (†57), sa úplne zrútila. Od smrti manžela neopustila svoj dom na ranči v Novom Mexiku. Bolesť ju natoľko paralyzuje, že nedokáže rozptýliť ani popol, a tým mu dať posledné zbohom.

Udalosti posledných dní na ňu úplne doľahli. Je nešťastná a rozmýšľa, čo ďalej. Od smrti uplynul iba týždeň, no v internetovej kondolenčnej knihe je už viac ako 14 000 povzbudzujúcich odkazov. Pravidelným čítaním si vlieva do života nádej a dúfa, že všetko bude lepšie. Manželia nikdy nemali deti. A tak je v ťažkých chvíľach odkázaná sama na seba a priateľov.

S manželom boli spolu nádherných 34 rokov, čakali ich ešte krásne chvíle, nebyť Patrickovej choroby. Rakovinu pankreasu mu lekári diagnostikovali začiatkom minulého roka. Okamžite podstúpil chemoterapiu, na ktorú zareagoval výnimočne dobre. Manželka pri ňom stála po celý čas. Nemienila sa zmieriť s osudom. Dokonca využila svoju pilotnú licenciu a lieky hľadala po celých štátoch. Jej entuziazmus a sila boli vždy ohromujúce.

Príčinou Patrickovej smrti bola zástava srdca, spôsobená pokročilým štádiom rakoviny. Počas osemnástich mesiacov vytrvalého boja spísali s Lisou spoločne jeho biografiu „Way of my life“. Na pultoch kníhkupectiev sa objaví v priebehu budúceho týždňa.

Pre Lisu sa zmyslom života teraz stáva zbierka, ktorú zorganizovala hneď po Patrickovej smrti. Vyzbierané finančné prostriedky by chcela využiť na vedecký výskum skorého diagnostikovania rakoviny pankreasu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu