Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Bacuľka Mariah Carey: Veľké prsia má prerobené na obrovské!

Mariah Carey Zobraziť galériu (10)
Mariah Carey

LOS ANGELES - Hoci speváčka Mariah Carey (39) nikdy nepatrila k hviezdam s plochým hrudníkom, jej dekolt sa pýši novou, výraznejšou veľkosťou. Ktovie však, či práve toto je pre fanúšikov tým pravým orechovým - megaobjemom vo výstrihu totiž už nepripomína len hudobníčku, ale tak trochu aj pornohviezdu!

Hudobná interpretka s oblými krivkami už opäť šliapla poriadne vedľa. Po nedávnom trapase v priamom prenose, kedy svojou váhou podlomila manželovi kolená a takmer ich oboch zvalila na zem, prišla s nie veľmi vydarenými fotografiami. Tie budú zdobiť obal jej najnovšieho albumu. Mariah priaznivcov svojej hudby tentoraz láka sexi telom a vnadami neprirodzenej veľkosti i tvaru.

Už na prvý pohľad je pri záberoch aj laikovi jasné, že speváčka neschudla a zaručene si ani neľahla plastickému chirurgovi pod skalpel. Póza v bielych minišatách s viditeľne užším pásom a celkovo štíhlejšími krivkami je výsledkom práce grafického programu. O do očí bijúcu retuš sa  však zrejme postaral grafik, ktorý nepatrí medzi najšikovnejších. Poprsie totiž nadobudlo objem v smere do strán a vôbec nepôsobí reálnym dojmom.

Bacuľka Mariah Carey: Veľké
Zobraziť galériu (10)

Mariah pre svoje nové hudobné dielo zvažuje názov Memoirs Of An Imperfect Angel (Spomienky nedokonalého anjela). Pri pohľade na farbu jej šiat a vyretušovanú figúru celá fotografia možno nakoniec prvotnému zámeru odpovedá celkom obstojne...





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu