Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Tučná Mariah Carey: Jej hrošia váha už podlamuje kolená!

Mariah Carey dala manželovi zabrať Zobraziť galériu (12)
Mariah Carey dala manželovi zabrať

NEW YORK - Stále s kilami navyše! Hoci je speváčka Mariah Carey (39) úspešná dáma, už nejaký čas zápasí s oblými krivkami a k niekdajšej sexi postave sa zrejme nikdy nevráti. Jej váha však dokáže poriadne zatočiť dokonca aj s manželom - takmer ho vlastným telom zvalila na zem!

Mariah začiatkom uplynulého víkendu upozornila na svoju moletnú figúru, keď spolu s manželom Nickom Canonom zavítala do televíznej talkšou vysielanej naživo. V moderátorskom kresle tentoraz sedela obľúbená hviezda amerických divákov, Oprah Winfrey, ktorá sa nepriamo takmer postarala o šťavnaté faux-pas čokoládového páru.

Rozhovor v duchu pikošiek zo zákulisia manželského života viedli dámy najskôr samé. Už po krátkej chvíli sa však k nim pridal aj Nick, ktorý sa so svojou polovičkou zvítal obyčajnou pusou na líce. Na to Oprah pohotovo zareagovala uštipačnými slovami, že to bol bozk hoden dlhoročných manželov. Po takomto podpichnutí Nick zobral svoju lásku vášnivo do náručia a s otočkou sa pokúsil vyčarovať scénu ako vystrihnutú z romantického filmu. V kilách svojho pokladu sa však zrejme poriadne prepočítal a mal čo robiť, aby fyzicky náročnú situáciu vôbec ustál. Prekvapená Mariah sa v tom zmätku zmohla len na varovné "Nepúšťaj ma!"

Sympatický párik porozprával svoj veľký príbeh lásky od zoznámenia v roku 2005, cez dojímavé zásnuby s prsteňom v lízatku až po svadbu. Samozrejmosťou bol detailný záber na obrúčku, pri ktorej Mariah neskrývala pýchu: "Navrhol ju Nick a ja som naňho veľmi hrdá." Neobišli ani tému 11-ročného vekového rozdielu. Ten pre nich údajne navždy zostane len obyčajným číslom.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu