Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tučná Mariah Carey v bielom: Táto lacná nevesta by zostala na ocot!

Mariah Carey Zobraziť galériu (7)
Mariah Carey

NEW YORK - Hudobná a herecká hviezda Mariah Carey (39) nadobúda čoraz kyprejšie tvary a súčasne stráca zdravý úsudok v oblasti módy. Naposledy svoje objemné telo vpratala do snehobielych šiat s čipkou, čím docielila jediné - vyzerala tučne a zároveň neuveriteľne lacno!

Mariah sa v nevhodne zvolenej róbe objavila na večierku neziskovej organizácie Fresh Air Fund, ktorá od roku 1877 zabezpečuje nezabudnuteľné prázdninové zážitky deťom zo sociálne slabších vrstiev. Nezabudnuteľným sa však v ten večer stal aj speváčkin hlboký výstrih, čipkovaný pás tiahnúci sa po celej dĺžke šiat a ich biely odtieň. Táto kombinácia totiž Mariahine krivky nielenže poriadne rozšírila, no navyše jej dodala "šmrnc" treťotriednej nevesty, ktorá má skutočne hlboko do vrecka. Nebyť manžela Nicka Cannona a obrovského prsteňa k prvému výročiu svadby, Mariah by v takomto outfite veru sotva niekoho dotiahla pred oltár.

Päťnásobná držiteľka cien Grammy prítomným médiám prezradila, že psychické zrútenie britskej hviezdy Susan Boyle ju vôbec neprekvapilo: "Je mi jej ľúto, ale myslím si, že táto spoločnosť momentálne posúva ľudí hore tak rýchlo, že je samozrejmosťou, ak niektorí z nich zblbnú." Ktovie, či pri tejto odpovedi čerpala z vlastnej skúsenosti z roku 2002, kedy sa sama fyzicky a psychicky zosypala...

Súčasné plány speváckej hviezdy sa točia okolo príprav nového albumu, takže leto pravdepodobne strávi zatvorená v nahrávacom štúdiu. Ohľadne spolupráce s inými hviezdami by privítala ďalší duet s čokoládovou speváčkou Whitney Houston, s ktorou v minulom storočí naspievala Oscarový hit When You Believe.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu