Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Mariah sa zmenila na chlapa s briadkou! Aby ponížila Eminema!

Mariah Carey v novom videoklipe ku skladbe Obsessed Zobraziť galériu (5)
Mariah Carey v novom videoklipe ku skladbe Obsessed

NEW YORK - Pomsta ja sladká! Obávaný rapper, ktorý vo svojich skladbách pravidelne zosmiešňuje celý zástup celebrít, sa konečne dočkal rovnako nepríjemnej odplaty. Vo svojom najnovšom singli mu to natrela Mariah Carey (39) - urobila z neho odstrašujúcu mužatku!

Bacuľatá speváčka si Eminema zobrala na mušku vo videoklipe k piesni Obsessed, ktorého natáčanie malo celý čas pod palcom režisérske eso Brett Ratner. Mariah si vo videu na seba navliekla o niekoľko čísel väčšiu teplákovú súpravu s kapucňou, obula si tenisky a na tvár si nalepila falošnú briadku. Samotnou skladbou speváčka reaguje na klamstvá kontroverzného rappera, ktorý médiá kŕmil rečami o ich intímnom vzťahu. Zavádzajúce tvrdenia Mariah od začiatku popierala a teraz sa rozhodla dať za touto kauzou pikantnú bodku.

Speváčka sa nepokúsila Eminema vysmiať len odvážnym rapperským outfitom, ale aj poriadne ostrým textom. Skutočnú čerešničku na torte predstavuje uštipačný refrén, z ktorého adresát rozhodne nebude nadšený:

"Prečo si mnou taký posadnutý,
Chlapče, chcem vedieť.
Klameš, že si so mnou sexoval,
Keď každému je jasné, že ťa vytáčam."

Mariah si pri výrobe spomínaného klipu okrem Eminemovho imidžu vyskúšala aj ďalšie podoby. V prevlečení za muža mala možnosť okúsiť šoférsku uniformu a parochňu s krátkymi mužskými vlasmi. Svojej prirodzenej dávky sexepílu sa však odmietla zrieknuť, a preto ju uvidíme aj ako vyzývavú kočku v minišatách vo farbe hadej kože. Speváčke rovnako dobre padla rola nákupnej maniačky, keď si zapózovala v čiernych obtiahnutých šatách a s množstvom tašiek v rukách.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu