Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Unikla FOTO Maštalíra z mladosti: Toto má byť sexsymbol?

Tomáš Maštalír Zobraziť galériu (7)
Tomáš Maštalír

BRATISLAVA – Cesta na Everest dámskej túžby nebola jednoduchá! Topky.sk získali záber herca Tomáša Maštalíra (31) z obdobia, keď ešte študoval na gymnáziu v Modre. Pri pohľade na fotografiu je otázne, či by sa s takýmto imidžom stal súčasným sexsymbolom a snom mnohých dám.

To snáď ani nie je on! Do redakcie nám dorazila fotografia mladíka, ktorý  má na nej dlhé vlasy zopnuté do chvosta a v strede rozdelené cestičkou. Pôsobí ako romanticky zasnený chlapec. Jediné, čo tento dojem "kazí", je kožená bunda, ktorá sa spája skôr s rockermi - „tvrďasmi“. Dnes o ňom snívajú tisícky žien. Kto by povedal, že ide o Tomáša Maštalíra?

Musíme poznamenať, že aj napriek romantickým predstavám, ktoré vzbudzuje u diváčok seriálu Ordinácia v ružovej záhrade, je Tomáš naďalej „tvrďák“. Obľubuje totiž motorky a rýchle autá. Úplne však zmenil svoj výzor. Zvolil krátky strih vlasov, vďaka čomu pôsobí mužnejšie, ako pred maturitami, kedy táto snímka svietila na table modranského gymnázia. Snáď jediné, čo sa nezmenilo, sú oči, ktoré dominujú celej Tomášovej tvári. Ale ruku na srdce – spoznali by ste ho?!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu