Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Megaúspech: Playmate si odniesla víťazstvo, nadváhu a prsia, čo nezmestí do podprsenky!

Sophie Reade Zobraziť galériu (3)
Sophie Reade

LONDÝN - Účasť v reality šou sa jej skutočne "vyplatila"! Sophie Reade (20) premenila piatkovú noc na víťazstvo v desiatom ročníku súťaže Big brother. Okrem popularity jej však pribudlo aj zopár nechcených bonusov - kilá navyše a nadpriemerný objem hrudníka!

Len čo sa televízna hviezda spamätala z úspechu, prvé kroky nasmerovala k osobnej váhe. Na jej obrovské prekvapenie sa nekompromisná ručička posunula o výrazný kus smerom doprava a odhalila tak nepríjemnú skutočnosť - Sophie pribrala takmer desať kilogramov. Šokovaná z miernej nadváhy sa preto zmohla len na chabú obrannú reakciu: "Myslela som, že mám rýchly metabolizmus!"

Predtým, ako vstúpila do populárnej šou, mladá blondínka cvičila štyrikrát týždenne a dokonca mala aj svojho súkromného trénera. Táto kombinácia jej umožňovala zjesť všetko, čo si zmyslela a udržiavané krivky odhaliť aj v pánskom magazíne Playboy. Po tom, čo vkročila do domu pod drobnohľadom kamier, sa jej výrazný apetít nijako nezmenil: "Jedla som samé hamburgery s kečupom a majonézou, čipsy, hranolky, toasty, "čínu", čokoládu, pizzu... všetko. Dokonca aj vtedy, keď som nebola vôbec hladná."

Aj keď je playmate momentálne väčšia až o dve konfekčné veľkosti, ťažkú hlavu si z toho rozhodne nerobí. Obézna vraj nie je a pobyt v dome si užila skutočne naplno. Zostať pri tele však určite neplánuje - nakoniec sa priznala, že schudnutia do pôvodnej štíhlej formy sa už nemôže dočkať.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu