Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Necenzurované: Nahá Angelina Jolie v divokej lesbickej scéne!

Angelina Jolie Zobraziť galériu (9)
Angelina Jolie

LOS ANGELES - Jej najdráždivejšia filmová postava opäť ožíva! Snímka s názvom Gia, v ktorej sa Angelina Jolie (34) zhostila hlavnej úlohy, po rokoch prichádza v novej, pikantnejšej verzii. Jej súčasťou sú totiž necenzurované zábery v podobe sexuálnych zážitkov dvoch nahých žien v jednej posteli!

Film vyprodukovaný pre divákov pri televíznych obrazovkách bol natočený podľa skutočnej udalosti ešte v roku 1998. Hoci už vtedy vyvolal slušnú vlnu rozruchu a emócií, v konečnom dôsledku sa stretol s úspechom a jeho prijatie verejnosťou dopadlo nad očakávania. Za zmienku tiež rozhodne stojí fakt, že kontroverzná dráma nezanedbateľným spôsobom zasiahla do života hlavnej hrdinky. Kariéra Angeliny Jolie totiž nadobudla celkom nový rozmer.

Hollywoodska kráska prekvapila predovšetkým svojou odvahou. Nielenže sa pred kamerami ukázala tak, ako ju príroda stvorila, ale podujala sa aj na šteklivé láskanie. A nie hocijaké - so ženou! Angelina v necenzurovanej podobe filmu skúma ústami každý centimeter tela svojej blonďavej milenky, ktorú stvárňuje Elizabeth Mitchell. Medzi herečkami nechýba povestná iskra, šťavnaté bozky, či dokonca šmátranie rukou v rozkroku.

Snímka zachytáva príbeh supermodelky zo 70.rokov. Milovaná i zatracovaná Gia Maria Curangi už od svojho zrodu modelingovej hviezdy pôsobí nespútane a divoko. Závratná rýchlosť kariéry a náhle poblúznenie zo slávy však netrvá dlho bez následkov. Gia podľahne drogám a vďaka závislosti sa nakazí vírusom HIV.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu