Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Penélope Cruz ukázala prednosti - temperament a veľké prsia!

Penélope Cruz Zobraziť galériu (9)
Penélope Cruz

MADRID - Španielska krásavica Penélope Cruz (35) na striebornom plátne svojim fanúšikom opäť pripomína, prečo sa ju ako herečku oplatí skutočne milovať. Slovenským divákom už v novembri do kín prinesie to, čím si získala celý svet - divokú náturu a pekne tvarované vnady!

Temperamentná kráska zažiarila vo svojej najnovšej snímke s názvom Los abrazos rotos (Rozorvané objatia). Dráma od milovníka ženských príbehov, režiséra Pedra Almodóvara, sa svojej premiéry dočkala na tohtoročnom filmovom festivale v Cannes. O tom, že ide naozaj o vydarený kúsok, ktorý sa oplatí vidieť, diváka presviedča dôležitý fakt - snímka sa ocitla medzi dvadsiatkou nominovaných na prestížne ocenenie Zlatá palma.

Vyše dvojhodinový príbeh zachytáva muža dvoch tvárí, ktorý natáča filmy a zároveň literárne tvorí pod pseudonymom. Pri vážnej autonehode prichádza o zrak i lásku svojho života Lenu, a tak sa z neho stáva aktívny slepec píšuci scenáre filmov, ktoré už nakrúcať nemôže. Do cesty mu však vstúpi zranený chlapec. Nevidiaci scenárista sa ho ujme a po nociach mu rozpráva o svojom trpkom osude, nešťastnej láske, žiarlivosti i zrade.

Súčasťou španielskej drámy je (minimálne jedna) dráždivá scéna, ktorá nedávno prenikla na internet. Hlavnú úlohu v nej zohráva práve Penélope s úplne obnaženým poprsím. Po tom, čo sa vykutre spod bielej prikrývky, zhlboka dýcha a všetku pozornosť diváka vábi pohybmi svojho dobre vyvinutého hrudníka. V Evinom rúchu si to namieri aj do kúpeľne, kde si po krátkej zastávke pri umývadle potrebuje odskočiť k... Ale to si už radšej pozrite sami v pohodlí obývačky alebo kina.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu