Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Mokrý prvýkrát naznačuje: Diana ma podvádzala s Tomášom!

Juraj Mokrý a Diana Morová
Juraj Mokrý a Diana Morová

BRATISLAVA – Do kauzy rozchodu vniesol viac svetla! Moderátor Juraj Mokrý (32) prvýkrát načrtol, že za krachom jeho šesťročného vzťahu s partnerkou Dianou Mórovou (39) je práve herec Tomáš Maštalír (31).

To, čo sa doteraz objavovalo iba v bulvárnych médiách, začína naberať reálne kontúry. Ako totiž samotný Juraj Mokrý naznačil, vo vzťahu s Dianou Mórovou to bol práve on, kto ťahal za kratší koniec. Dôvod, kvôli ktorému skončila partnerská harmónia s herečkou, je podľa zverejnených informácií nevera. Diana Mórová vraj totiž mala pletky so svojím exmilencom Tomášom Maštalírom. A hoci to Mokrý vo svojich vyjadreniach nikdy nevylúčil, predsa len bol v tejto otázke zdržanlivý.

Najnovšie však aspoň z časti prelomil bariéru mlčania. V rozhovore, ktorý poskytol pre týždenník Šarm, totiž dosť okato ukázal prstom práve na Maštalíra. A to v momente, keď hovoril o vzťahu s Dianou. „Veril som v nás, žiaľ, krídla, ktoré som jej odovzdal pred piatimi rokmi, majú preťažené nosníky a je nevyhnutné dať ich na generálku. Otázka znie, či ma vôbec zaujíma, na akých krídlach teraz lieta. Ja len verím, že budú mať výborný profil a jemný povrch, s ktorými doletí až do... Trnavy,“ vyjadril sa pre spomínaný časopis. Zaujímavé je, že práve Tomáš Maštalír pochádza z tohto mesta. To by už bola príliš veľká zhoda okolností. „Zamyslite sa a prídete na to,“ vyjadril sa diplomaticky, keď bola reč práve o hercovi – partnerovi Táni Pauhofovej.

Od Mokrého sme teda chceli vedieť, prečo už konečne nepovie to, ako sa veci naozaj majú. Veď ako dlho má ešte v úmysle chodiť okolo horúcej kaše? „Myslím, že túto rozpravu nebudem vôbec rozoberať. Nie je sa k čomu vyjadrovať,“ zneli neoblomne jeho slová. Keď sme sa ho na rovinu spýtali, či teda treba hľadať za rozpadom niekoľkoročného vzťahu s Mórovou práve Maštalíra, neodpustil si vtipkovanie ani v zložitej životnej situácii: „Hľadať treba hríby v Malackách. Teraz je na to vhodné obdobie.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu