Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Mokrý: Dva mesiace nevidel syna! A tak skoro ho zrejme neuvidí!

Juraj Mokrý
Juraj Mokrý

BRATISLAVA - Začínajú si robiť veci naschvál?! Rozchod bývalého moderátora počasia Juraja Mokrého (32) a herečky Diany Mórovej (39), ktorý sa prevalil pred pár dňami, začína naberať na obrátkach. Topky.sk zistili, že ich kríza vyústila až tak ďaleko, že zabávač vraj už dva mesiace nevidel ich spoločného syna Quida(4). Budú o neho bojovať?

Rozchod Diany Mórovej a Juraja Mokrého trápil evidentne viac práve Juraja. Ako sa zdá, nebude to ľahké ani pre ich syna! Začali sa vraj už o neho aj naťahovať. Topky.sk zistili, že bývalý moderátor s Quidom nebol už dlhší čas. „Juraj nevidel svojho syna už asi dva mesiace. Diana mu ho nechce dať,“ dozvedáme sa od zdroja blízkeho dvojici . Na margo týchto informácií, sme oslovili aj Mokrého s tým, či môže potvrdiť pravdivosť informácií, a či bude v prípade potreby bojovať o syna. Na esemes správu však neodpovedal.

Diana Mórová nám však nedávno sama priznala, že s Quidom bola štyri týždne na dovolenke, čím potvrdila, že syna mala minimálne mesiac len ona. „Ja som bola s rodinou 4 týždne na dovolenke pri mori.“ prezradila v rozhovore pre topky.sk herečka. To, kto z dvojice dostane do starostlivosti ich jediného syna, možno bude musieť rozhodnúť až súd. Snáď sa ale dvojica upokojí a pre dobro malého, sa na jeho výchove korektne dohodnú. Uvidíme, či sa im to podarí.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu