Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Utrápený Mokrý: Dostáva ranu za ranou! Je na antidepresívach?!

Juraj Mokrý Zobraziť galériu (6)
Juraj Mokrý

BRATISLAVA - Najskôr chorá mama, potom rozchod! Šťastie si už tento rok zrejme vybral, teraz sa na neho valí smola! Herec a moderátor Juraj Mokrý (32) najskôr všetkých pozitívne šokoval, keď zvíťazil v tanečnej šou. Následne dostal aj závideniahodný kšeft s istým mobilným operátorom. Teraz sa však poriadne trápi.

Bývalý moderátor počasia Juraj Mokrý prežíva momentálne veľmi ťažké obdobie! Po tom, čo zvíťazil v markizáckej šou Let´s dance sa na neho zrejme lepí smola. Topky.sk sa dozvedeli, že Mokrý je totálne „hotový“. „Juraj je naozaj zničený a dokonca berie antidepresíva,“ dozvedáme sa od nášho zdroja , ktorý je blízky Mokrému. To, či je to naozaj tak, sme sa nedozvedeli, lebo bývalý moderátor nám nedvíhal telefón.

Niet sa čomu čudovať. Najskôr sa prevalilo, že jeho mama bojuje s ťažkou a zákernou chorobou – rakovinou. Hoci Juraj na sebe dlho neprejavoval žiadne smutné emócie, predsa len sa začal v poslednom čase zvláštne správať. Aj jeho verejné vystúpenia vyvolali u mnohých rozpaky až rozhorčenie. Teraz je jasné, že Juraj v sebe potláčal smútok a zlobu nielen z matkinej choroby, ale aj z rozchodu so svojou dlhoročnou priateľkou Herečkou Dianou Mórovou. Snáď si už známy zabávač, vybral všetku smolu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu