Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mendrejová na Miss Universe: Denisa, prúser!

Denisa Mendrejová Zobraziť galériu (9)
Denisa Mendrejová

BAHAMY- Svetová súťaž Miss Universe 2009, na ktorej nás reprezentuje Denisa Mendrejová (23), vyvrcholí už túto nedeľu na exotických Bahamách. Krásna Slovenka sa netají tým, že má tie najvyššie ambície. Topky.sk si však všimli nepríjemné okolnosti, ktoré môžu zabrzdiť úspech našej finalistky.

Naša kráska sa netají tým, že podstúpila plastickú operáciu na zdokonalenie svojich predností. A práve silikónové implantáty môžu byť problémom ohľadom jej úspechu. Keď sme si totiž pozerali oficiálnu stránku súťaže missuniverse.com, neuniklo nám, že dievčatá s umelými prsiami si od internetových užívateľov vyslúžili najmenej hlasov.

Finalistky s vylepšenými mierami sú napríklad Anais Veerapatren z Maurícia (81. miesto), Cinthia D´Ottone z Uruguaja (80. miesto), Nelsa Alves z Angoly (52. miesto), Nicosia Lawson z Kaymanských ostrovov (83. miesto), Angelika Jakubowská z Poľska (65. miesto), Kristen Dalton z USA (46. miesto) a Rachel Kum zo Singapuru na 60. mieste. A to nie je žiadna sláva pri celkovom počte 85 finalistiek.

Denisa si však napriek tomu udržuje pozíciu v prvej polovici rebríčka. V čase písania nášho článku bola na 31. mieste. Dúfajme, že porota nedá na názory internetových užívateľov a krásku posunie medzi svetovú elitu. Denisa totiž môže počas slávnostného večera ohúriť odborníkov a divákov svojím šarmom, inteligenciou a najmä profesionalitou. V ceste za úspechom jej môže pomôcť aj entuziazmus, ktorý z nej doslova srší. A rovnako tak aj veľká chuť vyhrať. Vďaka tomto všetkému patrí Mendrejová  medzi najfavorizovanejšie slovenské missky v tejto súťaži za posledné roky.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu