Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Sexi Krainová: Odkopla milenca Hudlera! Užíval si so šľapkami!

Jiří Hudler a Simona Krainová Zobraziť galériu (3)
Jiří Hudler a Simona Krainová

BRATISLAVA – Modelka Simona Krainová (36) to teraz nemá ľahké! Dve prostitútky totiž vypovedali pre české médiá, že si užívali s jej priateľom Jiřím Hudlerom (25). Čo na to Simona po dvoch rokoch vzťahu?!

Českým šoubiznisom otriasa škandál! Jiří Hudler bol angažovaný do ruskej Kontinentálnej ligy a pred odchodom do Moskvy si vraj poriadne užíval. Nie však so svojou priateľkou Simonou Krainovou, ale s prostitútkami! Českým médiám dve „ľahké“ dievčatá – Žaneta a Denisa popísali celú noc, ktorá sa odohrala začiatkom augusta.

Hudlerova jazda vraj začala v známom pražskom bordeli, kde sa ale dievčatám predstavil ako Martin. Neskôr si objednal izbu s vírivkou, ktorá ho v spoločnosti Denisy a Žanety vyšla až na jedenásťtisíc českých korún. Práve pred odchodom do luxusnej izby Hudlera jeden z jeho kamarátov oslovil ako Jirku. A tak ich spoločníčky prišli na to, že sa im predstavil pod falošným menom.

Potom sa už Hudler prestal skrývať za falošnú identitu a dievčatám dokonca rozprával o rozchode so Simonou Krainovou. Podľa výpovede Denisy sa modelka a hokejista rozišli deň predtým. „Simona chcela dieťa a on ho ešte nechce. Vraj je ešte mladý a chce si užívať,“ povedala Denisa českému denníku Blesk. Neskôr sa vraj s Hudlerom dokonca presunuli k nemu domov.

Simona Krainová novinárom teóriu o rozchode poprela. Možno však o ňom začala uvažovať po informáciách o Hudlerovom úlete so šľapkami. „Ak si užil s prostitútkami, je to idiot,“ povedala spomínanému českému denníku.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu