Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Škamlová po rozchode s Novotným: Nenávidí ho! Podvádzal ju! Už chce iného!

Honzík Novotný a Romana Škamlová už netvoria pár. Zobraziť galériu (15)
Honzík Novotný a Romana Škamlová už netvoria pár.

BRATISLAVA – „Od lásky je k nenávisti len krôčik,“ tvrdí bývalá miss Romana Škamlová (20). A zrejme vie, čo hovorí. Ako pre topky.sk povedala, s dnes už bývalým priateľom - mníchovským podnikateľom Janom Novotným (31), už vôbec nekomunikuje. Prezradila nám aj to, čo sa stalo. Dokonca sme sa dozvedeli i novinku! Má „zálusk“ na niekoho iného!

Po láske prišlo sklamanie a rozchod. Tak to občas v živote býva. A Romana s Honzíkom neboli výnimkou. Ich vzťah sa pred pár mesiacmi rozpadol po viac ako roku chodenia. Hoci sa v lete minulého roka na dovolenke zasnúbili a vyzeralo to tak, že po mnohých Honzíkových kráskach ho skrotila práve Romana, nestalo sa tak.

Ako nám priznala modelka, Honzík vraj aj ju počas ich vzťahu podviedol. Po Marianne Ďurianovej, s ktorou mníchovský podnikateľ chodil pred Romanou, je tak ďalšou, ktorej vzťah stroskotal kvôli jeho nevere. Ako sa zdá, história sa zrejme opäť opakuje. „Dozvedela som sa od kamarátky, že ma podviedol. A vraj to trvalo dlhšie. Počas nášho vzťahu sa stretával s nejakou go-go tanečnicou,“ smutne vymenovala bývalá vicemiss 2007 dôvody, pre ktoré jej stroskotal vzťah.

Viac ju dokonca mrzelo, že ona Honzíkovi verila a pred každým ho obhajovala. Dokonca aj pred médiami. V súvislosti s rozpadnutým vzťahom nám Škamlová ďalej tvrdila, že sa vraj s Honzíkom nerozišla v zlom. No aj napriek tomu sa spolu vôbec nerozprávajú. „Nekomunikujeme spolu vôbec. Ale ako sa hovorí, od lásky k nenávisti je len krôčik,“ poznamenala vetu, ktorou naznačila, že Honzíka momentálne v láske nemá.

Topky.sk sa nedávno dozvedeli, že plavovlasá kráska má údajne už nového priateľa. Podľa našich informácií sa údajne stretáva s istým podnikateľom. Keď sme však modelke povedali o koho má ísť, rázne to poprela. „Čo ste sa zbláznili? Je to iba kamarát z partie. On má priateľku,“ tvrdila Śkamlová. Na otázku, či teda má niekoho nového, odvetila: „Mám taký malý záujem o niekoho, ale neprezradím o koho.“ Nechajme sa teda prekvapiť, ako sa budú životy a vzťahy rozídenej dvojice ďalej vyvíjať.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu