Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Škandál: U Jacksona sa našla krvavá blúzka! Polícia dôkaz odignorovala!

Krvavá blúzka z Jacksonovho šatníka Zobraziť galériu (6)
Krvavá blúzka z Jacksonovho šatníka

LOS ANGELES - Do vyšetrovania záhadnej smrti Kráľa popu pribudla ďalšia, doteraz nevysvetlená skutočnosť. V šatníku Michaela Jacksona (†50) sa už pred viac ako mesiacom našla nová dámska blúzka s krvavými fľakmi, no polícia jej nevenovala žiadnu pozornosť!

Na spomínanom kuse odevu stále visí cenovka s hodnotou 3,99 amerických dolárov, ktorá naznačuje, že nikdy nebol nosený. Škvrny nemalých rozmerov však nasvedčujú tomu, že mohol byť použitý na poutieranie krvi. Kompromitujúca fotografia prenikla na verejnosť len nedávno, no vznikla pri obhliadke domu len pár dní po smrti hudobnej hviezdy. Prečo polícia blúzku nechala bez povšimnutia, zostáva nateraz veľkou záhadou.

Nad postupom losangelských vyšetrovateľov krúti hlavou aj popredný americký právnik Craig Silverman, ktorý do prípadu nie je zainteresovaný: "Je dosť zvláštne, že krvavá košeľa nebola zadržaná ako dôkaz." Zároveň dodal, že môže ísť o kľúčový moment, ktorý objasní chybu v liečbe doktora Conrada Murraya, prípadne odhalí nesprávny postup osobného lekára pri oživovaní speváka.

Oddelenie polície do prípadu viac svetla zatiaľ nevnieslo a na otázku, prečo kompetentní krvavú blúzku nezaevidovali, samotný hovorca len bezmocne odvetil: "Ja neviem prečo." Takisto uviedol, že detektívi s médiami o vyšetrovaní nekomunikujú a odpoveď budú mať až časom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu