Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Herečku Mischu Barton prepustili z nemocnice

Herečka Mischa Barton Zobraziť galériu (10)
Herečka Mischa Barton (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Herečku Mischu Barton prepustili z nemocnice a je pripravená vrátiť sa do práce. V pondelok o tom informoval jej hovorca Craig Schneider. Losangeleská polícia 23-ročnú herečku pred takmer dvoma týždňami sprevádzala do nemocnice, kde ju hospitalizovali s bližšie nešpecifikovanými zdravotnými problémami.

Stav bývalej hviezdy seriálu O.C. California (2003) sa podľa Schneidera naďalej zlepšuje a herečka sa teší na nakrúcanie. O jej zdravotnom stave sa bližšie nezmienil, no uviedol, že je pripravená podľa plánu pracovať na novom seriáli televíznej siete CW The Beautiful Life. Jeho tvorca - herec a producent Ashton Kutcher, obsadil Barton do roly závislej supermodelky Sonje Stone. Nakrúcanie by sa malo začať v piatok 31. júla a pilotnú časť odvysiela televízia CW 16. septembra.

Polícia odviedla Barton z jej domu pre bližšie neuvedené zdravotné problémy v stredu 15. júla. Zavolala ju samotná herečka, potvrdila pre magazín People April Harding z losangeleskej polície. Podľa jej hovorcu potrebovala počas cesty za lekárom ochranu pred médiami.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu