Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Jordan ulovila zápasníka: Wrestling predvádzali v hotelovej posteli

Zobraziť galériu (8)

LIVERPOOL - Jordan zase raz ukázala verejnosti, že sa rada delí o svoju rozkoš aj s neznámymi ľuďmi. Svoju záľubu v sexe dokonale predviedla aj v anglickom hoteli so svojou novou známosťou. Nadšení zákazníci mali o zábavu postarané až do rána.

Návštevníci sa na vlastné oči presvedčili, čím je táto bývalá britská fotomodelka známa. Okrem svojich gigantických predností je to aj jej neviazaný nočný život. K spestreniu dlhých večerov kontroverznej brunetke momentálne pomáha drsný zápasník Alex Reid.

Jordan si zrejme povedala, že svojmu novému objavu prinesie atmosféru z ringu priamo do postele. Veď prečo nie, aj tak je na tvrdé zaobchádzanie už dobre zvyknutý. Podľa tvrdení viacerých ubytovaných sa z ich izby ozývali celú noc zvuky naznačujúce naozaj veľmi divoké orgie.

Jeden z hostí povedal: „Celý večer sa k sebe túlili a bolo na nich vidno, že sa čo najrýchlejšie potrebujú dostať do izby. Chvíľku potom, čo odišli, ich bolo počuť, ako sa hlasno oddávajú milostným radovánkam. Na druhý deň ráno prišla Jordan medzi nás so širokým úsmevom na tvári.“

Ďalší svedok uvádza: „Jordan v ten večer nespustila ruky zo svojho svalnatého fešáka a celý čas, ako ho objímala, mu niečo šepkala do ucha. Bola ním akoby posadnutá.“

31-ročná modelka odmieta tvrdenia, že strieda chlapov, aby zahnala smútok zo svojho rozchodu.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu