Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Eva Longoria má rada sex natvrdo... a hlavne zviazaná!

Eva Longoria Zobraziť galériu (9)
Eva Longoria

LOS ANGELES - Hviezda seriálu Zúfalé manželky zbožňuje pocit podriadenosti pri posteľových hrách. Do siedmeho neba ju dostane manžel najlepšie drsným zviazaním bez možnosti klásť akýkoľvek odpor.

Eva potvrdila fámy o svojich sklonoch k experimentom v sexuálnej oblasti. Plnými dúškami si užíva, keď jej o 7 rokov mladší manžel, basketbalista Tony Parker, hrá v posteli dominantnú úlohu.

V úspešnom seriáli Zúfalé Manželky Evin charakter nepredstavuje práve ženu so silnými morálnymi hodnotami. Gabrielle totiž neváha podvádzať svojho muža a vychutnávať si sex na každom kroku. V súkromí si zvodná tmavovláska tiež rada vychutnáva sexuálne hrádky, ale na rozdiel od postavy v seriáli, v reálnom živote ostáva verná svojmu mladému zajačikovi.

Sama svoje aktivity približuje do detailov: „Nebránim sa, keď ma Tony priviaže k posteli hodvábnou šatkou a prevezme kontrolu nado mnou. Cítiť sa takto bezbranná ma nesmierne vzrušuje.“

Herečka Eva Longoria a basketbalista tímu americkej NBA San Antonio Spurs sa vzali v roku 2007. Obaja sa hrdo hlásia k tomu, že vďaka rôznym experimentom v ich manželskej spálni má ich vzťah stále šťavu tak ako na začiatku.

O herečke sa v poslednom období stále častejšie hovorí, ako veľmi túži po bábätku. Žeby kráska takto zvyšovala šance na počatie prvého dieťatka?

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu