Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Miranda Kerr so zadočkom na zahryznutie – dokonalosť v každom detaile

Miranda Kerr Zobraziť galériu (9)
Miranda Kerr

SAN FRANCISCO - Od supermodeliek sa očakáva vždy len to najlepšie. Zvodná póza Mirandy Kerr (26) však omráčila aj tých najostrieľanejších pozorovateľov svetových krások. Zaradí sa tmavovláska medzi obľúbené majiteľky najkrajšieho pozadia?

Hoci sú kvality modeliek predvádzajúcich bielizeň Victoria's Secret všetkým dobre známe, medzi obľúbené majiteľky sexi zadočkov patrí len máloktorá z nich. Väčší úspech si získali speváčky Jennifer Lopez a Kilie Minogue alebo herečka Jennifer Aniston.

Zo žien predvádzajúcich luxusnú bielizeň dominovali v rebríčkoch zostavených fanúšikmi hlavne Mirandine kolegyne Alessandra Ambrosio a Gisele Bündchen.

Najnovšie zábery na modelkinu obnaženú figúru však rozhodne otrasú donedávna stabilnými priečkami. Zadoček patriaci mladej Austrálčanke je podľa mnohých očarených pánov ako z iného sveta.

Časté vystavovanie nahého tela momentálne najdôležitejšiemu mužovi v modelkinom života evidentne vôbec neprekáža. Pokiaľ sa dodrží pravidlo „pozerať ale nechytať“, je Mirandin priateľ Orlando Bloom úplne spokojný.

Kolujú aj fámy o tom, že je tento sympatický párik už zasnúbený. Mirandu totiž odfotili s elegantným prsteňom na ruke. Klebetám o blížiacej sa svadbe nepomohlo ani vyjadrenie modelkinho hovorcu Carliiho Lyona: „Som si vedomý tých fotiek. Každopádne nie som v pozícii to komentovať.“

Miranda Kerr so zadočkom
Zobraziť galériu (9)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu