Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

O majetku M. Jacksona naďalej rozhoduje právnik a manažér

Neverland
Neverland

LOS ANGELES - Súd v pondelok potvrdil, že správcami majetku Michaela Jacksona zatiaľ zostávajú právny zástupca John Branca a hudobný manažér John McClain. Stalo sa tak aj napriek novým námietkam spevákovej mamy Katherine Jackson, ktorá chce mať v správe majetku väčšie právomoci.

Sudca najvyššieho losangeleského súdu Mitchell Beckloff sa dohodol s právnikmi Brancu a McClaina a podpísal dokumenty potrebné pre ich rozhodovanie v obchodných záležitostiach minimálne do 3. augusta. Vtedy by mal súd definitívne rozhodnúť o tom, kto bude spravovať majetok Kráľa popu.

V pondelok sudca zrušil aj predchádzajúce rozhodnutie, podľa ktorého mala Katherine Jackson čiastočné právomoci v spravovaní synových záležitostí. Podľa jedného z právnikov Brancu a McClaina zástupca Jacksonovej rodiny poslal v nedeľu e-mail, v ktorom uviedol, že chce, aby sa Katherine stala treťou správkyňou Jacksonovho majetku.

V pondelok však nebolo žiadne pojednávanie a sudca podpísal dokumenty bez vypočutia ďalších argumentov. K rozhodnutiu sudcu prispela Jacksonova posledná vôľa, podľa ktorej majú spravovať jeho majetok Branca a McClain. Finančné príspevky majú ísť Jacksonovej matke, jeho trom deťom a nemenovanej skupine detských dobročinných organizácií.

Michael Jackson zomrel 25. júna po zlyhaní srdca. Príčinu smrti neozrejmila ani pitva, čaká sa na výsledky toxikologických testov, ktoré by mali byť známe tento týždeň. Objavili sa informácie, že Kráľ popu užíval veľké množstvo liekov a že sa v jeho dome našli silné anestetiká používané v nemocniciach pred operáciami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu