Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Žitný si na kšefty dozerá: Koncert Desmodu počúval v utajení zo svojej kaviarne!

Rasťo Žitný na koncerte Desmodu v Trnave. Zobraziť galériu (5)
Rasťo Žitný na koncerte Desmodu v Trnave.

BRATISLAVA – Doma nesedí, no napriek tomu sa zrejme bojí príliš premávať medzi ľuďmi! Bývalý markizácky moderátor Rasťo Žitný (31) sa nedávno objavil na koncerte Desmodu, no sledoval ho z bezpečnej vzdialenosti od ostatných návštevníkov. Čo tam robil?

Rasťo Žitný sa snaží vrátiť rok po tom, čo kvôli jeho nezodpovenej jazde zahynul Tomáško Žilavý († 5), do bežného života. A to aj napiek tomu, že na súde ešte nepadol verdikt. Nedávno sa moderátor začal objavovať na obrazovkách Mestskej televízie Trnava, kde uvádza magazín Amfik. Pred pár dňami zasa topky.sk zistili, že sa bývalý markizák zúčastnil večerného koncertu skupiny Desmod.

Nebol tam však ako fanúšik. Dozeral iba na svoj kšeft. Je totiž jeden z prevádzkovateľov objektu Mestského amfiteátra v Trnave, kde sa konalo aj spomínané vystúpenie. Moderátor takmer celý večer strávil v malej kaviarničke Amfik, ktorá je za pódiom. Počas celej šou z nej nevychádzal. Nafotiť sa ho podarilo až vtedy, keď sa vybral na toaletu.

Žitného kšefty

Bývalý moderátor televízie Markíza je jedným z konateľov spoločnoti AMFIK s.r.o., ktorá stojí za výrobou programu dodávaného do trnavskej televízie. V relácii sa objavuje v pozícii moderátora. Okrem tejto aktivity sa stará spomínaná spoločnosť aj o trnavský amfiteáter.

Rasťo Žitný ho dostal spolu s dvomi partnermi do 10-ročného prenájmu. Bývalý moderátor údajne zodpovedá za marketingovú komunikáciu. A ako sa zdá, práce má vyše hlavy. Vďaka tomu si môže prísť k slušným peniazom. Topkám sa podarilo z televízneho prostredia zistiť, že za jeden diel relácie Amfik sú regionálni vysielatelia ochotní zaplatiť aj päťsto eur (približne 15 tisíc korún).


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu