Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Žitný má ale páky: Takto sa vopchal na obrazovku!

Rasťo Žitný v televíznom vysielaní. Zobraziť galériu (3)
Rasťo Žitný v televíznom vysielaní.

TRNAVA – S úsmevom opäť vo vysielaní! Rasťo Žitný (32) sa po takmer roku od tragickej havárie, pri ktorej pripravil o život Tomáška Žilavého († 5), vrátil na obrazovku. Záhorskú Bystricu však vymenil za Trnavu!

Vyzeralo to tak, že televízna kariéra Rasťa Žitného skončí na mediálnom cintoríne. Opak je však skutočnosťou! Niekdajší hlásateľ Televíznych novín totiž takmer po roku od nešťastia prekvapivo ohlasuje návrat na obrazovky. Od konca mája moderuje v Mestskej televízii Trnava.

Bývalý markizák sprevádza divákov magazínom Amfik, ktorý informuje o kultúrnych podujatiach v meste. „Výber moderátora bol na spoločnosti, ktorá nám tento formát dodáva,“ povedal topkám riaditeľ televízie Peter Chmela. Vo voľnom preklade to teda znamená, že Rasťo Žitný dosadil samého seba do pozície moderátora.

Spomínaný program totiž vyrába spoločnosť AMFIK s r.o., kde podľa Obchodného registra figuruje ako jeden z dvojice konateľov. Zaujímavé tiež je, že funkciu získal len päť dní predtým, ako so svojím luxusným autom vpálil do bicyklujúcej sa rodiny Žilavých.

Dnes je už Rasťo v plnej sile a so šarmom sebe vlastným informuje Trnavčanov a široké okolie, kam sa môžu ísť v meste zabaviť. Zdá sa teda, že Žitného život sa po roku dostáva do starých dobrých koľají. A ako vidno, s verdiktom súdu, ktorý ešte nie je vyrieknutý, si zrejme ťažkú hlavu nerobí. A pritom mu hrozí päťročné väzenie...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu