Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sladký upír zo Súmraku najsexi mužom planéty

Robert Pattinson Zobraziť galériu (7)
Robert Pattinson

LOS ANGELES - Mladý herec Robert Pattinson (23) sa pridal k hŕstke šťastlivcov, ktorí vo svetovom meradle podľa fanúšičiek oplývajú neodolateľnou dávkou sexepílu. Nový titul herca síce potešil, no sám sa za idol nepovažuje.

Hlavný hrdina filmu Súmrak dosahuje jeden úspech za druhým. Nedávno sa stal číslom jeden v rebríčku najvzrušujúcejších mužov planéty podľa britského časopisu Heat. Na ďalších priečkach zanechal osobnosti, ako sú Johnny Depp, Brad Pitt, alebo minuloročný miláčik Zac Efron.

Zaujímavosťou je, že Robertovi k vyvolaniu celosvetového ošiaľu zo strany ženského publika stačil zatiaľ jediný film. „Za svoju popularitu vo veľkej miere vďačí charakteru Edwarda, ktorého stvárňuje vo filme Súmrak. Je silný a utrápený, jednoducho vysnívaný chlapec väčšiny žien,“ hovorí svoj názor šéfredaktor časopisu Julian Kinley.

Skromnosť však mladého herca neopúšťa ani po takejto pocte: „Neviem, či by som niekedy mohol hrať úlohu naozajstného idola ženských sŕdc – okrem Súmraku, o ktorom nie som presvedčený, že to bola práve takáto rola.“ Nakoniec dodáva: „Naozaj si o sebe nemyslím, že som taký.“

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na
tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu