Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexi upír zo Súmraku je hotový magnet na ženy - zvláda až dve za noc!

Robert Pattinson, Camilla Belle a Emilie de Ravin Zobraziť galériu (12)
Robert Pattinson, Camilla Belle a Emilie de Ravin

NEW YORK - Novodobý sexsymbol a idol miliónov dievčenských sŕdc po celom svete rozpútal okolo seba neuveriteľnú hystériu. Robert Pattinson (23) si však zo zvýšeného záujmu opačného pohlavia ťažkú hlavu nerobí - na rande berie rovno dve krásky súčasne!

Hollywoodskeho herca uviedla do veľkého sveta kinematografie až úloha nežného upíra, ktorú stvárnil v obidvoch častiach ságy Súmrak a vďaka ktorej zahorel láskou ku kolegyni Kristen Stewart aj mimo filmového pľacu. Mladý fešák sa ihneď vrhol do ďalšej práce a tieto dni trávi na natáčaní romantickej drámy s názvom Remember me. Po celodennej drine si uprostred týždňa vyhodil z kopýtka v hoteli Bowery, kde do bieleho rána neobšťastňoval len jednu dámu, ale hneď dve. A čuduj sa svete, Kirsten medzi nimi nebola!

Exkluzívnu informáciu o tomto úlete priniesol portál RadarOnline.com. Očitý svedok zabávajúcu sa trojicu nielenže identifikoval, ale dokonca popísal aj celkovú atmosféru ich spoločného večera: "Jednou z dvoch žien sprevádzajúcich Roberta bola určite Camilla Belle. Tú druhú som zahliadol len kútikom oka a mohla to byť Emilie De Ravin, ale nemôžem to odprisahať. Bola to blondína a bola krásna."

Herecká trojka po celý čas v hotelovom bare popíjala pivá, potom "zdvihla kotvy" a odfrčala v taxíku. Na blízku v tom čase údajne neboli žiadni paparazzi, takže Robert so svojou vyberanou spoločnosťou bez problémov opustil priestory hotela ako celkom obyčajný človek.

Svedok incidentu takisto uviedol, že krásavec obom dievčatám prejavoval patričnú náklonnosť: "Rob s obidvoma vyšiel von a prehrabával sa im vo vlasoch." Zatiaľ čo Camilla vraj vyzerala nadmieru spokojne, jeho súčasná filmová partnerka Emilie strúhala kamennú tvár a myšlienka deľby Robertovej priazne sa jej evidentne nepozdávala. Zdá sa, že táto mužská hviezdička započala vskutku zaujímavú tradíciu - každé dievča, ktoré mu robí na pľaci partnerku, sa doňho po uši zamiluje aj mimo kamier...

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu