Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Smraďoch Robert Pattinson zo Súmraku – svojej kolegyni ničí vzťah

Robert Pattinson Zobraziť galériu (5)
Robert Pattinson

VANCOUVER – Hoci sa nedávno hovorilo o jeho problémoch s hygienou, mladý herec je stále obávaným sexidolom a dobyvateľom ženských sŕdc. Robertovho neodolateľného šarmu sa priam chorobne boja partneri jeho kolegýň. Reči o zápachu šíriacom sa okolo tejto vychádzajúcej celebrity im k pokojnému spánku asi nestačia.

Najväčšie problémy spôsobuje Robert herečke Kristen Stewart, ktorá vystupuje vo filme Súmrak po jeho boku. Jej priateľ Michael totiž na hlavného hrdinu neuveriteľne žiarli.

„Michael je naozaj neistý pokiaľ ide o Roba,“ prezrádza zdroj pre E! News. „Rob a Kristen by museli byť naozaj veľmi prefíkaní, pokiaľ by sa spolu chceli stretávať. Hocikam ide, Michael chce isť s ňou. Je neskutočne žiarlivý.“

Nedávne špekulácie o romániku medzi hlavnými hrdinami zúfalému Michaelovi na pohode nepridali. Zrejme ho neupokojili ani poznámky ohľadom Robertovej neochoty ísť raz za čas do sprchy.

Voči ohováraniu ohľadom smradu sa však už mladý herec ohradil. Slovami: „Ja sa naozaj sprchujem,“ sa snažil zmiesť zo stola všetky zlé reči. Neprezradil však, ako často.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu