Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najsexi muž planéty upratuje psie výkaly... Vlastnými rukami!

Hugh Jackman Zobraziť galériu (10)
Hugh Jackman

NEW YORK - Hollywoodsky fešák Hugh Jackman (40) nie je hrdinom iba na striebornom plátne, ale aj v reálnych uliciach mesta. Nepatrí totiž medzi fajnovky a bez rečí odprace dokonca i smradľavé exkrementy po svojom domácom miláčikovi!

Pohľadný herec, ktorý sa pýši titulom Najsexi muž sveta, sa pomerne často ukazuje na verejnosti v sprievode svojej roztomilej rodiny - manželky Deborry Furness a dvoch malých ratolestí. Napriek Hughovej časovej zaneprázdnenosti ešte stále idylické okamihy ako šantenie na kolobežke s dcérou Avou a bicyklovanie so synom Oscarom nepatria medzi výnimky.

Šťastnej štvorici do domácnosti nedávno pribudol nový člen, ktorý sa okamžite stal rodinným maznáčikom - kŕmia ho, nosia na rukách a dokonca upratujú po jeho "veľkej potrebe". Nejde pri tom vôbec o novorodeniatko, ale o malé rozmaznané šteňa. Hoci sa toto stvorenie zvykne s obľubou vyprázdniť priamo na chodníku, Hugh ako jeho pestúnka rozhodne neohŕňa nosom. K celej veci sa postaví ako poriadny chlap a psie výkaly pekne pozbiera vlastnými rukami... Bez lopatky!

Od začiatku roka hereckú hviezdu zamestnávalo dokončenie filmu X-Men Origins: Wolverine a jeho premiéry v rôznych kútoch sveta. Pre Hugha však tieto záležitosti neznamenali len rutinné povinnosti, ale často krát aj hodnotné zážitky. Medzi jeho najoriginálnejšie príchody do kina patrí luxusná motorka či dokonca prílet vrtuľníkom a následný zoskok.

Najsexi muž planéty upratuje
Zobraziť galériu (10)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu