Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rakovská s milencom Popovičom: Uslintané randenie!

Barbora Rakovská a Tomi Popovič Zobraziť galériu (5)
Barbora Rakovská a Tomi Popovič

BRATISLAVA – Užívajú si jeden druhého! Čerstvo zamilovanú dvojicu stretli topky.sk na nedeľňajšom Let´s Dance. Bolo to vôbec prvýkrát, čo si Barbora Rakovská (22) a Tomi Popovič (31) vyrazili na spoločenskú akciu, na ktorej sa prezentovali už ako pár.

Záplava bozkov a nežných dotykov. Tak vyzeralo spoločné rande moderátorky Barbory Rakovskej a speváka Tomiho Popoviča na nedeľňajšom Let´s Dance. Dvojica sa k sebe správala presne tak, ako sa na čerstvo zamilovaný párik patrí.

Aj objektív nášho fotografa zachytil „mokré“ prejavy sympatií. Ako sme sa od dvojice dozvedeli, zhruba dvojtýždňovému randeniu „naživo“ predchádzali zhruba trojmesačné virtuálne stretnutia na internetovom portáli Facebook.

Podľa vlastných slov Barbory a Tomiho ide zatiaľ všetko podľa predstáv a jeden s druhým sú spokojní. „Keby nie, tak by sme tu spolu nesedeli,“ povedala nám plavovláska, ktorá sa rozišla po päťročnom vzťahu s expriateľom Martinom (22) vo februári tohto roku.

 

Sledujte TOPKY TV: Barbora Rakovská a Tomi Popovič o vzájomných sympatiách a favoritovi v Let´s Dance.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu