Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Šok: Favoritka Banášová vypadla! Polnišová ronila potoky sĺz!

Adela Banášová a Petra Polnišová. Zobraziť galériu (25)
Adela Banášová a Petra Polnišová.

BRATISLAVA – Vyhrá to humorista! Do finále tanečnej súťaže sa prekvapivo nedostala favorizovaná Adela Banášová (28). Po včerajšku je teda jasné, že aj v tretej sérii Let’s Dance bude kraľovať celebrita s hereckým povolaním.

Moderátorke to nevyšlo! Na začiatku tanečnej šou sa ozývali hlasy, že Adela Banášová je vo výhode, keďže s Petrom Modrovským trénovala už dlhšie v jeho tanečnej škole. Neskôr sa šepkalo, že práve Adela má už dopredu zabezpečenú výhru. No nestalo sa tak!

Plavovláska stroskotala na deviatom kole, v ktorom každý pár zatancoval waltz a cha-chu. „Toto bolo po technickej stránke výborné,“ rozplývala sa nad waltzom Banášovej a Modrovského Tatiana Drexler. Podobné chvály padli aj na ich cha-chu. No nestačilo to! Divácke hlasovanie totiž posunulo pred Adelu herečku Polnišovú.

Hoci Petrin waltz porotu príliš nepotešil, divákom sa zrejme tanec v podaní tejto sympatickej veselej kopy jednoducho páči. Samotná Polnišová tomu nemohla uveriť a priamo na parkete preliala doslova potoky sĺz.

Finále však bude nezvyčajne vyrovnané. Ani Jurajovi Mokrému, ani Petre Polnišovej na začiatku nikto neveril, že tance zvládnu nielen zahrať, ale aj po technickej stránke odtancovať na výbornú. No každým kolom sa zlepšovali a Juraj dokonca dostal nezvyčajný kompliment: „Za všetky Let’s Dance, čo tu sedím, sa z mužských interpretov nikto nestal tanečníkom. Ďuro sa ním stáva,“ vyhlásil obávaný porotca Ján Ďurovčík. Finále teda bude poriadne napäté a rozhodovať budú najmä emócie zo strany divákov.

 

Poradie podľa poroty (waltz + cha-cha):

1. Juraj Mokrý a Katrína Štumpfová: 37 + 40 = 77 b

2. Adela Banášová a Peter Modrovský: 39 + 37 = 76 b

3. Petra Polnišová a Tomáš Surovec: 35 + 38 = 73 b



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu