Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Bartošovej uslzený vyhadzov: Plakal aj Artur, Adela mala namále!

Uplakaná Iveta Bartošová s rodinou
Uplakaná Iveta Bartošová s rodinou

BRATISLAVA - Už poznáme semifinálovú trojku! Vo včerajšom kole Let´s Dance 3 vypadla dvojica Iveta Bartošová (43) a Matej Chren. Česká speváčka sa po vyhlásení verdiktu neubránila slzám. A plakal aj jej syn Artur (12).

Vo včerajšom kole sme videli všetky dvojice na parkete dvakrát. Každý spomedzi štyroch párov si pripravil dve tanečné choreografie v latinskoamerických rytmoch. Na programe boli rumba, passodoble, chacha a salsa. A práve posledné dva sa stali osudnými česko-slovenskej dvojici Iveta Bartošová a Matej Chren. Vo včerajšom kole totiž dostali stop.

Neocitli sa však v tanečnom súboji s inou dvojicou. Toto kolo bolo odlišné oproti tým predchádzajúcim v tom, že sa spriemerovalo hodnotenie porotcov s počtom esemesiek a pár, ktorý sa ocitol na poslednom mieste, musel ísť z kola von.

Zaujímavé však je, že krátko pred samotným vyrieknutím verdiktu boli na parkete už iba Bartošová s Chrenom a Banášová s Modrovským. Do poslednej sekundy teda nebolo isté, ktorý z párov skončí. Na Adelinej tvári bolo vidno obrovské napätie. To však opadlo, keď z úst moderátorov zazneli mená vypadávajúcej dvojice.

„Sme veľmi dojatí. Chceli by sme sa poďakovať celému Slovensku a všetkým, čo nám poslali hlasy. Vďaka účasti v Let´s Dance som získala veľa ďalších kamarátov. Cítila som sa tu ako doma. Ďakujem aj Maťovi, že bol so mnou taký trpezlivý,“ nešetrila Bartošová slovami chvály na adresu tanečného partnera. Ten ich speváčke opätoval rovnakou mincou. „Bolo mi cťou tancovať s Ivetou Bartošovou. Som rád, že som ju spoznal z toho reálneho sveta a nie mediálneho. Nevymenil by som ju za nič na svete,“ ospevoval svoju tanečnú polovičku Chren.

Iveta Bartošová sa teda musela pred semifinále s reláciou rozlúčiť. Napriek tomu, že vypadla, však treba podotknúť, že je prvou českou celebritou, ktorá to v markizáckom Let´s Dance dotiahla tak ďaleko. Jej krajanky Kateřina Brožová  a Helena Vondráčková totiž vypadli v prvej sérii tanečnej šou v 3. a 4. kole. 

Známkovanie porotcov:

1. Juraj Mokrý a Katarína Štumpfová (rumba a salsa) - 70 bodov

2. Adela Banášová a Peter Modrovský (passodoble a salsa) - 69 bodov

3. Petra Polnišová a Tomáš Surovec (passodoble a salsa) - 68 bodov

4. Iveta Bartošová a Matej Chren (chacha a salsa) - 57 bodov (vypadávajúci pár)



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu